Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Shqipëria
6UaT3mal@ Tactiek 4231alb
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
80.2 gemiddelde waardering 74.1
incredible Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Boreaux rent richting de bal. Boreaux geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elezi met een snelle inworp. Potoku geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gersman met een harde bal richting middenveld. Rubens kopt de bal weg. Imhoff is nu in balbezit. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Luzhaj bokst de bal weg.

12e minuut.
Keçi passt de bal met de wreef. Aqifi is nu in balbezit. Panarisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panarisi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gelber passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal in één keer door. Imhoff rent richting de bal. Imhoff haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arellano rent richting de bal. Arellano speelt de bal door. Buzaku speelt de bal door. Imhoff is nu in balbezit. Imhoff schiet op doel. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 1:0

25e minuut.
Rubens passt de bal met de wreef. Priano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Priano raakt geblesseerd tijdens het duel. Priano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Tabachnik is nu in balbezit. Tabachnik speelt de bal door. Rubens met een sublieme pass. Priano rent richting de bal. Priano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen. Imhoff rent richting de bal. Imhoff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 2:0

42e minuut.
Potoku passt de bal met de wreef. Ahmetaj heeft problemen om de bal te vangen. Priano begaat een overtreding. Priano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aqifi passt de bal met de wreef. Keçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arellano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano geeft de bal voor. Priano kopt de bal weg. Imhoff rent richting de bal. Imhoff draait met de bal, schiet en ... Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 48%, Shqipëria 52%.
Argentina - Shqipëria 2:0

48e minuut.
Tabachnik geeft een lange en hoge pass. Elezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft een lange en hoge pass. Priano springt en kopt de bal. Luzhaj bokst de bal weg.

50e minuut.
Boreaux verovert de bal door een tackle van achteren. Boreaux geeft een lange en hoge pass. Imhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhoff draait met de bal, schiet en ... Luzhaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 3:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Imhoff stond buitenspel. Londo komt het veld opgelopen. Marhiwuño komt het veld opgelopen. Xholi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stefa geeft de bal voor. Xholi kopt de bal weg. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 3:1

72e minuut.
Huanambal met een sublieme pass. Marhiwuño is nu in balbezit. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens is nu in balbezit. Rubens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Panarisi passt de bal met de wreef. Rubens met een sublieme pass. Gelber rent richting de bal. Gelber geeft de bal voor. Marhiwuño springt en kopt de bal. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Priano bereikt de bal nog maar net als eerste. Priano draait met de bal, schiet en ... Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 4:1

75e minuut.
Gelber is nu in balbezit. Priano bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Priano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rubens geeft de bal voor. Priano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj speelt de bal door. Priano is nu in balbezit. Priano schiet op doel. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Doeltrap. Demaj komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Londo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens met een sublieme pass. Panarisi probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rubens met een sublieme pass. Klungelig pakt Vergara de bal. Vergara geeft de bal voor. Priano springt en kopt de bal. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Shqipëria 5:1

86e minuut.
Londo rent richting de bal. Londo passt de bal zonder na te denken. Potoku met een sublieme pass. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj schiet op doel. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 41%, Shqipëria 59%.
Argentina - Shqipëria 5:1