Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: Stade de Suisse
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Schweiz Bolivia
macht Tactiek svrg2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
77.7 gemiddelde waardering 71.4
formidable Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Noverraz geeft de bal voor. Joner is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mini zal de hoekschop nemen. Joner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Noverraz met een sublieme pass. Bühlmann rent richting de bal. Ancieta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ancieta krijgt een gele kaart. Bühlmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalbermatten komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang met een sublieme pass. Noverraz met een sublieme pass. Joner is nu in balbezit. Joner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joner is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bühlmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Bolivia 1:0

17e minuut.
Bühlmann passt de bal in één keer door. Joner rent richting de bal. Moscoso begaat een overtreding. Moscoso krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Joner bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalbermatten met een snel genomen vrije trap. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Bolivia 2:0

41e minuut.
Läuppi passt de bal met de wreef. Ancieta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Denoth de bal onder controle te krijgen. Díez de Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez de Medina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 44%, Bolivia 56%.
Schweiz - Bolivia 2:0

47e minuut.
Läuppi geeft de bal voor. Castello geeft een hoge lob. Mini met een sublieme pass. Noverraz geeft de bal voor. Bühlmann is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mini zal de hoekschop nemen. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Burri komt het veld opgelopen. Von Wattenwyl komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Graser komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Denoth geeft een lange en hoge pass. Bühlmann kopt de bal weg. Gisbert heeft problemen om de bal te vangen. Graser rent richting de bal. Graser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ancieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Bolivia 3:0

89e minuut.
Bühlmann rent richting de bal. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann geeft de bal voor. Graser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Bolivia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 41%, Bolivia 59%.
Schweiz - Bolivia 4:0