Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 17:00
  • Competitiewedstrijd: Group L
  • Stadion: Estadio Centenario
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Uruguay Nippon
Celeste433 Tactiek Nippon_NT
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
73.8 gemiddelde waardering 57.2
incredible Schieten good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Takagi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yamamoto probeert de bal aan de voet te houden. Benincasa met een sublieme pass. Capobianco is nu in balbezit. Kokeguchi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Benincasa met een sublieme pass. Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft de bal voor. Benincasa geeft een lange en hoge pass. Croz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 1:0

16e minuut.
Balbino is nu in balbezit. Balbino passt de bal in één keer door. Benincasa met een sublieme pass. Capobianco heeft problemen om de bal te vangen. Capobianco haalt uit met een fantastische trap. Konno bokst de bal weg.

20e minuut.
Benincasa speelt de bal door. Capobianco is nu in balbezit. Nikai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikai krijgt een gele kaart. Capobianco raakt geblesseerd tijdens het duel. Grunvald legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 2:0

22e minuut.
Takagi heeft problemen om de bal te vangen. Takagi passt de bal in één keer door. Croz is nu in balbezit. Croz schiet op doel. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 3:0

25e minuut.
Castelho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capobianco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capobianco passt de bal met de wreef. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mita rent richting de bal. Castelho verovert de bal door een tackle van achteren. Castelho speelt de bal door. Capobianco rent richting de bal. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Capobianco is nu in balbezit. Takagi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benincasa. Benincasa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Benincasa passt de bal in één keer door. Daar is Inoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunvald begaat een overtreding. Inoha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Inoha kan niet meer verder spelen. Eguchi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Benincasa onderschept slim de pass. Benincasa speelt de bal door. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco haalt uit met een fantastische trap. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benincasa is nu in balbezit. Grunvald is nu in balbezit. Benincasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel. Konno bokst de bal weg. Croz rent richting de bal. Croz schiet op doel. Konno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 4:0

43e minuut.
Nikai passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Endo de bal onder controle te krijgen. Eguchi rent richting de bal. Grunvald onderschept slim de pass. Grunvald schiet op doel. Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 33%, Nippon 67%.
Uruguay - Nippon 4:0

46e minuut.
Hirao komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grunvald is nu in balbezit. Grunvald geeft een lange en hoge pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco schiet op doel. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 5:0

49e minuut.
Eguchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Benincasa de bal. Benincasa passt de bal in één keer door. Capobianco rent richting de bal. Capobianco schiet op doel. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Benincasa geeft de bal voor. Croz kopt de bal weg. Capobianco rent richting de bal. Benincasa is nu in balbezit. Benincasa draait met de bal, schiet en ... Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lozada rent richting de bal. Lozada geeft een lange en hoge pass. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald geeft de bal voor. Croz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkins komt het veld opgelopen. Triver met een snelle inworp. Wilkins geeft de bal voor. Grunvald krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Castelho probeert naar een medespeler te passen. Capobianco rent richting de bal. Endo is nu in balbezit. Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Croz haalt uit met een fantastische trap. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Triver met een snelle inworp. Tasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkins onderschept slim de pass. Wilkins geeft de bal voor. Croz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Endo rent richting de bal. Endo geeft een hoge lob. Castelho geeft de bal voor. Capobianco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 6:0

62e minuut.
Lozada onderschept slim de pass. Lozada geeft de bal voor. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 7:0

67e minuut.
Inuzuka met een sublieme pass. Noya is nu in balbezit. Noya geeft een lange en hoge pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Grunvald is nu in balbezit. Met opzet legt Kokeguchi zijn tegenspeler op de grond. Grunvald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fujita komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kojima heeft problemen om de bal te vangen. Wilkins rent richting de bal. Wilkins speelt de bal door. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Grunvald is nu in balbezit. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Endo ... Strafschop! Endo krijgt een gele kaart. Capobianco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grunvald zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Wilkins is nu in balbezit. Wilkins geeft een hoge lob. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Nippon 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 26%, Nippon 74%.
Uruguay - Nippon 8:0