Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa Österreich
4.3.3 vol 1 Tactiek Öst_6_AA2_A
49% Balbezit 51%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 78.4
solid Schieten brilliant
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Pruch geeft een lange en hoge pass. Pono kopt de bal weg. Neulinger probeert naar een medespeler te passen. Segner bereikt de bal nog maar net als eerste. Segner draait met de bal, schiet en ... Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pruch speelt de bal door. Daar is Dütsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dütsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Segner neemt zijn aanloop. Shai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sapula rent richting de bal. Kaufmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kaufmann geeft een lange en hoge pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Shai met een sublieme pass. Kaufmann kopt de bal weg. Pruch rent richting de bal. Pruch geeft een lange en hoge pass. Dütsch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Palesa is nu in balbezit. Pruch onderschept slim de pass. Pruch geeft de bal voor. Dütsch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:1

22e minuut.
Kaufmann speelt de bal door. Pruch is nu in balbezit. Pruch passt de bal in één keer door. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Segner rent richting de bal. Segner passt de bal in één keer door. Neulinger rent richting de bal. Neulinger geeft een lange en hoge pass. Dütsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:2

26e minuut.
Kaufmann kopt de bal weg. Pruch geeft een lange en hoge pass. Pono kopt de bal weg. Daar is Kaufmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaufmann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:3

28e minuut.
Pono verovert de bal door een tackle van achteren. Pono geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaufmann met een snelle inworp. Neulinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kaufmann geeft een hoge lob. Aichtinger kopt de bal weg. Mola heeft problemen om de bal te vangen. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch draait met de bal, schiet en ... Shai bokst de bal weg.

30e minuut.
Denk geeft een lange en hoge pass. Dütsch kopt de bal weg. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:4

37e minuut.
Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aichtinger. Skosana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skosana kan niet meer verder spelen. Radford komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Rauw is nu in balbezit. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann passt de bal met de wreef. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rauw onderschept slim de pass. Rauw geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mola de bal. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aichtinger geeft een hoge lob. Pono onderschept slim de pass. Klungelig pakt Segner de bal. Dütsch rent richting de bal. Dütsch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger geeft een hoge lob. Dütsch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 78%, Österreich 22%.
South Africa - Österreich 0:4

46e minuut.
Frei komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Löffler verovert de bal door een tackle van achteren. Pruch rent richting de bal. Pruch probeert naar een medespeler te passen. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann geeft de bal voor. Dütsch rent richting de bal. Dütsch schiet op doel. Shai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:5

54e minuut.
Shai trapt de bal weg. Kaufmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jam-Jam. Jam-Jam krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Segner bereikt de bal nog maar net als eerste. Segner passt de bal in één keer door. Dütsch rent richting de bal. Dütsch haalt uit met een fantastische trap. Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:6

58e minuut.
Pruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruch geeft een hoge lob. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch draait met de bal, schiet en ... Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:7

59e minuut.
Dütsch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segner de bal. Dütsch is nu in balbezit. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:8

60e minuut.
Inworp. Döblinger komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kaufmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Neulinger de bal. Neulinger met een sublieme pass. Dütsch is nu in balbezit. Dütsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pruch kopt de bal weg. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pruch geeft de bal voor. Dütsch kopt de bal weg. Pono heeft problemen om de bal te vangen. Döblinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döblinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Bercik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mphela geeft een lange en hoge pass. Sapula probeert naar een medespeler te passen. Pruch geeft de bal voor. Döblinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döblinger draait met de bal, schiet en ... Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:9

76e minuut.
Pruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruch speelt de bal door. Döblinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döblinger schiet op doel. Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:10

77e minuut.
Löffler passt de bal in één keer door. Rauw is nu in balbezit. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann geeft een hoge lob. Frei maakt een snoekduik en kopt de bal. Shai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pruch met de inworp. Kaufmann geeft een hoge lob. Pono heeft problemen om de bal te vangen. Döblinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döblinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Löffler geeft een hoge lob. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela rent richting de bal. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Pono geeft een hoge lob. Daar is Rauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam is nu in balbezit. Rauw verovert de bal door een tackle van achteren. Rauw geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik probeert naar een medespeler te passen. Dütsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Zwacklmann met een sublieme pass. Pruch heeft problemen om de bal te vangen. Pruch probeert naar een medespeler te passen. Dütsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kaufmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kaufmann speelt de bal door. Frei is nu in balbezit. Frei haalt uit met een fantastische trap. Shai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Österreich 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 80%, Österreich 20%.
South Africa - Österreich 0:11