Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Türkiye Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Türkiye Daehan Minguk
Dorukhan Toköz Tactiek WhatDidYouPlay
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
81.1 gemiddelde waardering 68.7
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Özal geeft de bal voor. Ling-Bum kopt de bal weg. Klungelig pakt Won-Byung de bal. İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Uk-Byung met een sublieme pass. Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Abasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Daehan Minguk 0:1

17e minuut.
Yang-Bum kopt de bal weg. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özal krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kocatürk passt de bal met de wreef. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi passt de bal met de wreef. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Özal met een sublieme pass. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi passt de bal met de wreef. İzalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. İzalmaz haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang bokst de bal weg. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Lo passt de bal in één keer door. İzalmaz geeft de bal voor. Kılınç krijgt zijn hoofd ertegen. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Won-Byung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ling-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Türkiye - Daehan Minguk 1:1

36e minuut.
Lee-Park passt de bal met de wreef. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocatürk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 39%, Daehan Minguk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Türkiye - Daehan Minguk 1:1

47e minuut.
Özal speelt de bal door. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal met de wreef. Kılınç rent richting de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Aşık geeft een lange en hoge pass. Kılınç kopt de bal weg. İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Daehan Minguk 2:1

49e minuut.
Kocatürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Yang. Kocatürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Özal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Son-Li kopt de bal weg. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Şahinci komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. İzalmaz stond buitenspel. Lee-Park maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Abasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Park-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Şahinci met een sublieme pass. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Daehan Minguk 3:1

55e minuut.
Şahinci passt de bal zonder na te denken. Osmangazi speelt de bal door. İzalmaz speelt de bal door. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç schiet op doel. Kwoon-Wang bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilalsoy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi passt de bal in één keer door. Hilalsoy speelt de bal door. İzalmaz is nu in balbezit. İzalmaz haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Yang-Bum rent richting de bal. Abacılar verovert de bal door een tackle van achteren. Abacılar passt de bal met de wreef. Osmangazi geeft de bal voor. Kılınç maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahintuğ komt het veld opgelopen. Osmangazi met een snelle inworp. Hilalsoy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Şahinci geeft de bal voor. Son-Li is nu in balbezit. İzalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. İzalmaz schiet op doel. Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Daehan Minguk 4:1

89e minuut.
Şahintuğ probeert naar een medespeler te passen. İzalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Son-Li ... Strafschop! İzalmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İzalmaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 33%, Daehan Minguk 67%.
Türkiye - Daehan Minguk 4:1