Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riders On The Storm Ks Bełchatów
The Wall Tactiek 2020
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta geeft een lange en hoge pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:1

6e minuut.
van de Wal rent richting de bal. Okorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van de Wal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van de Wal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niţu probeert de bal met de borst te controleren. Mrva rent richting de bal. Mrva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltor Grau rent richting de bal. Okorski begaat een overtreding. Okorski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Malta rent richting de bal. Malta speelt de bal door. Latkovich onderschept slim de pass. Czapek rent richting de bal. Czapek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pelli met een sublieme pass. Amiano heeft problemen om de bal te vangen. Amiano met een sublieme pass. Mrva is nu in balbezit. Mrva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belardetti onderschept slim de pass. Inworp. Aguado met de inworp. Šiška bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiška draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Niţu geeft een lange en hoge pass. Czapek kopt de bal weg. Saltor Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski onderschept slim de pass. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Samek speelt de bal door. Giúdice kopt de bal weg. Okorski probeert de bal aan de voet te houden. Okorski draait met de bal, schiet en ... Stojnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:2

39e minuut.
Czapek is nu in balbezit. Toplu is nu in balbezit. Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Czapek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:3

43e minuut.
Malta is nu in balbezit. Malta geeft de bal voor. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel. Stojnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riders On The Storm 51%, Ks Bełchatów 49%.
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:4

48e minuut.
Giúdice kopt de bal weg. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malta probeert naar een medespeler te passen. Okorski rent richting de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
van de Wal met een sublieme pass. Malta geeft een hoge lob. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:5

57e minuut.
van de Wal heeft problemen om de bal te vangen. Malta verovert de bal door een tackle van achteren. Malta passt de bal in één keer door. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Malta is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Amiano speelt de bal door. Šiška bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Malta speelt de bal door. Giúdice probeert naar een medespeler te passen. Niţu geeft de bal voor. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Giúdice geeft een hoge lob. Saltor Grau heeft problemen om de bal te vangen. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Stojnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:6

80e minuut.
Binnie komt het veld opgelopen. Kache komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Saltor Grau rent richting de bal. Saltor Grau passt de bal zonder na te denken. Czapek is nu in balbezit. Czapek schiet op doel. Stojnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:7

90e minuut.
Malta rent richting de bal. Malta geeft de bal voor. Czapek is nu in balbezit. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riders On The Storm 54%, Ks Bełchatów 46%.
Riders On The Storm - Ks Bełchatów 0:8