Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-06 19:15
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Grabówka
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
FC Ostrowiec Świętokrzyski Bergman Hindenburg
5-3-2 Tactiek bergman
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.9 gemiddelde waardering 68.7
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Darmanović geeft de bal voor. Buranelli kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Katolik passt de bal zonder na te denken. Alejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejos met een sublieme pass. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Kljajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Kljajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowiec Świętokrzyski - Bergman Hindenburg 0:1

17e minuut.
Katolik geeft een lange en hoge pass. Darmanović is nu in balbezit. Džegić onderschept slim de pass. Džegić draait met de bal, schiet en ... Dobski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică speelt de bal door. Rădulescu met een sublieme pass. Džegić heeft problemen om de bal te vangen. Džegić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sutinen is nu in balbezit. Sutinen passt de bal in één keer door. Zapatero is nu in balbezit. Kolasa onderschept slim de pass. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Arostegi is nu in balbezit. Arostegi passt de bal in één keer door. Güneştepe speelt de bal door. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz passt de bal met de wreef. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel. Kljajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Sutinen onderschept slim de pass. Sutinen met een sublieme pass. Buranelli probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Kljajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowiec Świętokrzyski 65%, Bergman Hindenburg 35%.
FC Ostrowiec Świętokrzyski - Bergman Hindenburg 0:1

47e minuut.
Papajewski passt de bal in één keer door. Sutinen rent richting de bal. Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Nică rent richting de bal. Sutinen begaat een overtreding. Sutinen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Buranelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlker rent richting de bal. Dejnowicz begaat een overtreding. İlker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Inworp. Otaviović komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Alejos kopt de bal weg. Otaviović bereikt de bal nog maar net als eerste. da Favela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Favela krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Otaviović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădulescu is nu in balbezit. Dráb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rădulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Džegić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ostrowiec Świętokrzyski - Bergman Hindenburg 1:1

81e minuut.
Zapatero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădulescu rent richting de bal. Dráb verovert de bal door een tackle van achteren. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić haalt uit met een fantastische trap. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dráb geeft de bal voor. Inworp. Otaviović met een snelle inworp. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. Dobski bokst de bal weg. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowiec Świętokrzyski - Bergman Hindenburg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowiec Świętokrzyski 56%, Bergman Hindenburg 44%.
FC Ostrowiec Świętokrzyski - Bergman Hindenburg 2:1