Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kocierz Zjednoczeni Granica
Ostatnia Tactiek proba
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten very good
very good Passen good
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geisz met een snelle inworp. Hamzaj probeert naar een medespeler te passen. Majewski rent richting de bal. Majewski passt de bal met de wreef. Forster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Robecchi met de inworp. Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić geeft een lange en hoge pass. Junik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Geisz geeft een hoge lob. Bosman kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. Forster probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Robecchi met een sublieme pass. Mirčetić is nu in balbezit. Mirčetić met een sublieme pass. Junik is nu in balbezit. Junik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman draait met de bal, schiet en ... Forster werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Zjednoczeni Granica 0:1

34e minuut.
Hamzaj met een snelle inworp. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić begaat een overtreding. Căpraru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Geisz met een snelle inworp. Căpraru met een sublieme pass. Bosman rent richting de bal. Bosman draait met de bal, schiet en ... Forster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Zjednoczeni Granica 0:2

39e minuut.
Bożym passt de bal met de wreef. Permann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truie. Truie krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chivulete geeft een hoge lob. Łęgosz controleert de bal met de borst. Bosman rent richting de bal. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. Forster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fuji geeft een hoge lob. Daar is Rubalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman met een sublieme pass. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majewski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 63%, Zjednoczeni Granica 37%.
FC Kocierz - Zjednoczeni Granica 0:2

47e minuut.
Bożym is nu in balbezit. Bożym geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Permann de bal. Permann haalt uit met een fantastische trap. Dutra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić passt de bal in één keer door. Căpraru geeft de bal voor. Bosman maakt een snoekduik en kopt de bal. Forster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Zjednoczeni Granica 0:3

66e minuut.
Bożym passt de bal in één keer door. Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić met een sublieme pass. Junik is nu in balbezit. Junik haalt uit met een fantastische trap. Dutra bokst de bal weg.

88e minuut.
Ascani kopt de bal weg. Robecchi is nu in balbezit. Met opzet legt Fuji zijn tegenspeler op de grond. Fuji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 52%, Zjednoczeni Granica 48%.
FC Kocierz - Zjednoczeni Granica 0:3