Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-27 19:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: Jaskinia Lwa
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Morzycko Moryń Biancoverdes
4 liga Tactiek super
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Tarki is nu in balbezit. Tarki met een sublieme pass. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron schiet op doel. Bárányos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 0:1

7e minuut.
Kolos kopt de bal weg. Grisi is nu in balbezit. Kurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi onderschept slim de pass. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Sędłak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Özçelik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zincirkıran de bal. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. Bárányos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 0:2

14e minuut.
Sanz Cordón is nu in balbezit. Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Franczak passt de bal zonder na te denken. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kolos rent richting de bal. Kolos passt de bal in één keer door. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 1:2

20e minuut.
Redfern verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Franczak met een snelle inworp. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Sędłak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 2:2

21e minuut.
Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak met een sublieme pass. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kolos rent richting de bal. Kolos geeft een hoge lob. Malfatti probeert de bal aan de voet te houden. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tarki rent richting de bal. Tarki passt de bal in één keer door. Daar is Zureta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Bárányos trapt de bal weg. Banegas kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Franczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kolos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisi is nu in balbezit. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Franczak probeert naar een medespeler te passen. Redfern bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Sędłak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 3:2

32e minuut.
Dobeş passt de bal in één keer door. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli passt de bal in één keer door. Kolos geeft de bal voor. Grisi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sędłak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tabak kopt de bal weg. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai geeft de bal voor. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Bárányos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 3:3

44e minuut.
Klungelig pakt Sárhidai de bal. Sárhidai passt de bal met de wreef. Faron rent richting de bal. Faron haalt uit met een fantastische trap. Bárányos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Biancoverdes 3:4

45e minuut.
Thiện Tâm komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 46%, Biancoverdes 54%.
Morzycko Moryń - Biancoverdes 3:4

47e minuut.
Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sanz Cordón de bal. Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Neşeli met een sublieme pass. Grisi heeft problemen om de bal te vangen. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Sędłak bokst de bal weg.

63e minuut.
Grisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Örnek komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zincirkıran kopt de bal weg. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zureta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zureta krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Dobeş passt de bal met de wreef. Kolos geeft een lange en hoge pass. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 42%, Biancoverdes 58%.
Morzycko Moryń - Biancoverdes 3:4