Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-11 19:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Omega18 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Omega18 GKS Jasiesieniec
O1 Tactiek 352
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Cinieri geeft de bal voor. Melo geeft een lange en hoge pass. Siani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siani schiet op doel. Janowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Răducanu passt de bal zonder na te denken. Schino rent richting de bal. Grochowalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grochowalski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato met een sublieme pass. Gędziak rent richting de bal. Gędziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega18 - GKS Jasiesieniec 1:0

10e minuut.
Cacho is nu in balbezit. Cacho geeft de bal voor. Piero heeft problemen om de bal te vangen. Pressato is nu in balbezit. Pressato haalt uit met een fantastische trap. Craioveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Chepilov geeft een lange en hoge pass. Pressato rent richting de bal. Piero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piero krijgt een gele kaart. Pressato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pressato kan niet meer verder spelen. Ungaro komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ungaro kopt de bal weg. Filip is nu in balbezit. Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński onderschept slim de pass. Gajosiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bùi Doan met een sublieme pass. Biltse is nu in balbezit. Biltse met een sublieme pass. Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gajosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal zonder na te denken. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymała schiet op doel. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siani onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega18 51%, GKS Jasiesieniec 49%.
Omega18 - GKS Jasiesieniec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega18 64%, GKS Jasiesieniec 36%.
Omega18 - GKS Jasiesieniec 1:0