Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec Klub Sportowy Dolcan Ząbki
LANESRAV Tactiek 532pp
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Soygüven passt de bal zonder na te denken. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan met een sublieme pass. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Deacon probeert naar een medespeler te passen. Mardan rent richting de bal. Mardan passt de bal zonder na te denken. Daar is Mothes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mothes schiet op doel. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon geeft de bal voor. Mothes rent richting de bal. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 0:1

12e minuut.
Mothes rent richting de bal. Bizzoca verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzoca speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bonin is nu in balbezit. Bonin passt de bal in één keer door. Navas rent richting de bal. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Velasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Navas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonin met een snelle inworp. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Caugherty geeft een hoge lob. Hogg rent richting de bal. Ślepokura begaat een overtreding. Ślepokura krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lenczewski met een harde bal richting middenveld. Deacon kopt de bal weg. Stanuch heeft problemen om de bal te vangen. Mothes is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omgiewicz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Soygüven verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soygüven onderschept slim de pass. Soygüven draait met de bal, schiet en ... Lenczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 55%, Klub Sportowy Dolcan Ząbki 45%.
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 0:2

49e minuut.
Caugherty geeft de bal voor. Mustafa geeft de bal voor. Mothes is nu in balbezit. Mothes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 0:3

56e minuut.
Ticudo heeft problemen om de bal te vangen. Ticudo geeft de bal voor. Mothes rent richting de bal. Mothes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 0:4

68e minuut.
Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon geeft de bal voor. Omgiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Soygüven is nu in balbezit. Soygüven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wasielkiewicz rent richting de bal. Mothes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonin. Bonin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bonin rent richting de bal. Bonin probeert naar een medespeler te passen. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Omgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytrý rent richting de bal. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch geeft een hoge lob. Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ślepokura is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stanuch neemt de hoekschop. Çeşmeönü springt en kopt de bal. Velasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 1:4

90e minuut.
Soygüven heeft problemen om de bal te vangen. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan geeft een lange en hoge pass. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 50%, Klub Sportowy Dolcan Ząbki 50%.
Zagłębie-Sosnowiec - Klub Sportowy Dolcan Ząbki 1:4