Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ryżki Aldix
mojje Tactiek Latex
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


9e minuut.
Klungelig pakt Schjelderup de bal. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Marcos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brino met de inworp. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız passt de bal in één keer door. Stettmaier is nu in balbezit. Stettmaier draait met de bal, schiet en ... Böröczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ryżki - Aldix 1:0

30e minuut.
Brino geeft de bal voor. kopt de bal weg. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Stettmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Stettmaier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Tasasız probeert naar een medespeler te passen. Stettmaier is nu in balbezit. Stettmaier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ryżki 49%, Aldix 51%.
FC Ryżki - Aldix 1:0

58e minuut.
Ferraguto geeft een hoge lob. Böröczi speelt de bal door. Villela kopt de bal weg. Stettmaier probeert de bal met de borst te controleren. Stettmaier schiet op doel. Böröczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bárányos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Brino de bal onder controle te krijgen. Maas is nu in balbezit. Lozano Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Marcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut geeft een lange en hoge pass. Maas rent richting de bal. Bárányos onderschept slim de pass. Bárányos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorenc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ryżki 39%, Aldix 61%.
FC Ryżki - Aldix 1:0