Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piłkorze FC Godiks
433 Tactiek nowość
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Kurcewicz probeert naar een medespeler te passen. Chwiej geeft de bal voor. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc schiet op doel. Helvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Sneyder rent richting de bal. Sneyder passt de bal met de wreef. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 1:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolka trapt de bal weg. Mateja met een sublieme pass. Dockx rent richting de bal. Dockx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Scalat onderschept slim de pass. Scalat geeft een lange en hoge pass. Dockx rent richting de bal. Dockx haalt uit met een fantastische trap. Jurák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Anagnostou passt de bal zonder na te denken. Paskuda probeert naar een medespeler te passen. Dockx rent richting de bal. Dockx schiet op doel. Turanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kurcewicz met een sublieme pass. Sneyder rent richting de bal. Sneyder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Việt Bắc de bal. Việt Bắc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mateja heeft problemen om de bal te vangen. Paskuda geeft een hoge lob. Dunovský rent richting de bal. Dockx verovert de bal door een tackle van achteren. Dockx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sneyder rent richting de bal. Daar is Việt Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sneyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneyder schiet op doel. Helvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 2:0

43e minuut.
Chwiej geeft een lange en hoge pass. Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalat probeert naar een medespeler te passen. Dockx is nu in balbezit. Dockx draait met de bal, schiet en ... Turanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Paskuda heeft problemen om de bal te vangen. Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz geeft een lange en hoge pass. Việt Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Việt Bắc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piłkorze 51%, FC Godiks 49%.
FC Piłkorze - FC Godiks 3:0

50e minuut.
Hergül geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillos met de inworp. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Scalat met een sublieme pass. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou passt de bal met de wreef. Dockx is nu in balbezit. Dockx haalt uit met een fantastische trap. Turanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Sneyder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sneyder speelt de bal door. Antoś speelt de bal door. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc draait met de bal, schiet en ... Helvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 4:0

63e minuut.
Kurcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurcewicz speelt de bal door. Sturkenboom met een sublieme pass. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc haalt uit met een fantastische trap. Helvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sneyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneyder geeft een lange en hoge pass. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc haalt uit met een fantastische trap. Helvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Helvik trapt de bal weg van het doel. Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz passt de bal in één keer door. Sneyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneyder passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
La Vista heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos speelt de bal door. Sneyder is nu in balbezit. Sneyder schiet op doel. Helvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 5:0

79e minuut.
Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak speelt de bal door. Sz. Kovács is nu in balbezit. Dockx onderschept slim de pass. Dockx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sneyder geeft een hoge lob. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. La Vista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antoś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antoś kan niet meer verder spelen. Tamborino komt het veld opgelopen. Sneyder kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - FC Godiks 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piłkorze 35%, FC Godiks 65%.
FC Piłkorze - FC Godiks 6:0