Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Centrum DONANGEL0407
AbC Tactiek marcin3
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 40
very good Schieten good
solid Passen weak
solid Verdedigen good


8e minuut.
Buratto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelini met een sublieme pass. Paiva speelt de bal door. Cazangiu heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buratto geeft de bal voor. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cazangiu de bal. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Buratto onderschept slim de pass. Buratto geeft de bal voor. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 1:0

23e minuut.
Fernández Mazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira Vitenes met een sublieme pass. Buratto geeft een hoge lob. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 2:0

26e minuut.
Orasmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Orasmaa passt de bal in één keer door. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 3:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orasmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paiva rent richting de bal. Paiva geeft een hoge lob. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal. Rusin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Zakiroğlu geeft een hoge lob. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Putns begaat een overtreding. Schneeberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Benke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gniadek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teixeira Vitenes neemt vlug de vrije trap. Orasmaa kopt de bal weg. Flick is nu in balbezit. Flick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Norkowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buratto met de inworp. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Centrum 32%, DONANGEL0407 68%.
Ks Centrum - DONANGEL0407 3:0

47e minuut.
Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu onderschept slim de pass. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 4:0

52e minuut.
Szőnyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanardi controleert de bal met de borst. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Rusin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 5:0

64e minuut.
Buratto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakiroğlu. Buratto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Norkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Buratto geeft een lange en hoge pass. Daar is Gniadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger haalt uit met een fantastische trap. Rusin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek probeert de bal aan de voet te houden. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Fernández Mazzola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniadek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gniadek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 6:0

79e minuut.
Wynants geeft een lange en hoge pass. Fernández Mazzola kopt de bal weg. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 7:0

82e minuut.
Zanardi geeft een lange en hoge pass. Wynants geeft een hoge lob. Schneeberger rent richting de bal. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Benke heeft problemen om de bal te vangen. Benke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gniadek de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Rusin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 8:0

87e minuut.
Putns met de inworp. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva passt de bal met de wreef. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger draait met de bal, schiet en ... Rusin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Schneeberger heeft problemen om de bal te vangen. Schneeberger passt de bal met de wreef. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Rusin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. Rusin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Centrum - DONANGEL0407 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Centrum 25%, DONANGEL0407 75%.
Ks Centrum - DONANGEL0407 9:0