Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRWE The Best Kielce
o Tactiek 352
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 36
very good Schieten weak
average Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Lebinzu heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski rent richting de bal. Klungelig pakt Lebinzu de bal. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - The Best Kielce 1:0

4e minuut.
Figueiredo met een sublieme pass. Kádár rent richting de bal. Cserba speelt de bal door. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Jarosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minnus de bal. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu draait met de bal, schiet en ... Arruabarrena probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - The Best Kielce 2:0

23e minuut.
Dương rent richting de bal. Dương geeft de bal voor. Chęcielewski kopt de bal weg. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Păcală de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Figueiredo geeft een lange en hoge pass. Arruabarrena kopt de bal weg. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Anghelini geeft een lange en hoge pass. Cserba probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarosz. Cserba raakt geblesseerd tijdens het duel. Kádár wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kádár rent richting de bal. Kádár geeft de bal voor. Jarosz heeft problemen om de bal te vangen. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba haalt uit met een fantastische trap. Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lebinzu zal de hoekschop nemen. Daar is Papaioakeim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - The Best Kielce 3:0

36e minuut.
Bosco kopt de bal weg. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal met de wreef. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lebinzu is nu in balbezit. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Cserba speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 32%, The Best Kielce 68%.
WRWE - The Best Kielce 3:0

50e minuut.
Lebinzu kan de bal niet met de borst controleren. Figueiredo is nu in balbezit. Papaioakeim begaat een overtreding. Papaioakeim krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cserba rent richting de bal. Cserba geeft een hoge lob. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár onderschept slim de pass. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - The Best Kielce 4:0

61e minuut.
Andretti speelt de bal door. Moroz is nu in balbezit. Chęcielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moroz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moroz kan niet meer verder spelen. Merto komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Plop de bal. Plop speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár geeft een lange en hoge pass. Mastrota bokst de bal weg.

70e minuut.
Cserba geeft een lange en hoge pass. Kádár is nu in balbezit. Jarosz maakt een afschuwelijke overtreding. Jarosz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jarosz is nu in balbezit. Cserba verovert de bal door een tackle van achteren. Cserba speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Minnus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - The Best Kielce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 28%, The Best Kielce 72%.
WRWE - The Best Kielce 5:0