Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-01 18:11
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Olimpo Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Asgard real ciucia
Ala>D Tactiek 4411
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen magical


1e minuut.
Chang speelt de bal door. Daar is Caldeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldeira probeert naar een medespeler te passen. Bacchin is nu in balbezit. Bacchin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Salomón speelt de bal door. Klungelig pakt Caldeira de bal. Caldeira passt de bal zonder na te denken. Salomón rent richting de bal. Salomón geeft een hoge lob. Wawra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Salomón verovert de bal door een tackle van achteren. Salomón geeft de bal voor. Caldeira kopt de bal weg. Bacchin rent richting de bal. Bacchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Piepiórka speelt de bal door. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki passt de bal met de wreef. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 64%, real ciucia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asgard - real ciucia 0:0

58e minuut.
Alamanos speelt de bal door. Van de Vonder is nu in balbezit. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asgard - real ciucia 1:0

63e minuut.
Solanes passt de bal zonder na te denken. Ereturov rent richting de bal. Ereturov geeft een lange en hoge pass. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki schiet op doel. Petrov bokst de bal weg.

67e minuut.
Paraschiv met een sublieme pass. Pilaković is nu in balbezit. Salomón speelt de bal door. Ipavic is nu in balbezit. Ipavic geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bacchin rent richting de bal. Bacchin haalt uit met een fantastische trap. Wawra bokst de bal weg.

72e minuut.
Pilaković passt de bal zonder na te denken. Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos met een sublieme pass. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ipavic passt de bal zonder na te denken. Caldeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldeira passt de bal zonder na te denken. Bacchin is nu in balbezit. Bacchin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Cajazeira geeft een lange en hoge pass. Ipavic kopt de bal weg. Bacchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchin haalt uit met een fantastische trap. Wawra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Salomón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ipavic geeft een lange en hoge pass. Piepiórka is nu in balbezit. Caldeira is nu in balbezit. Caldeira schiet op doel. Wawra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 56%, real ciucia 44%.
Asgard - real ciucia 1:0