Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamid Roco HFC
Normal Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
van Deinsen geeft de bal voor. Inworp. Michnikowski met een snelle inworp. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Knobel trapt de bal weg van het doel. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel geeft een hoge lob. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bonsema geeft de bal voor. Keizer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paganel neemt vlug de vrije trap. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smith de bal onder controle te krijgen. Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bazan rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamid Roco 62%, HFC 38%.
Hamid Roco - HFC 0:1

48e minuut.
Paganel speelt de bal door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan probeert naar een medespeler te passen. Smoła is nu in balbezit. Smoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:2

51e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel speelt de bal door. Bonsema rent richting de bal. Smoła verovert de bal door een tackle van achteren. Smoła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Smoła onderschept slim de pass. Smoła passt de bal met de wreef. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:3

61e minuut.
Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk geeft de bal voor. Bazan kopt de bal weg. Smoła is nu in balbezit. Smoła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan passt de bal in één keer door. Smoła is nu in balbezit. Smoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:4

70e minuut.
Smith probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antunez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:5

71e minuut.
Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan passt de bal zonder na te denken. Michnikowski speelt de bal door. Smoła rent richting de bal. Smoła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Verdonk de bal. Sahilli is nu in balbezit. Verdonk maakt een afschuwelijke overtreding. Verdonk krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bazzoni met een snelle inworp. Daar is Michnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michnikowski geeft de bal voor. Smoła heeft problemen om de bal te vangen. Smoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamid Roco - HFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamid Roco 64%, HFC 36%.
Hamid Roco - HFC 0:6