Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon of the RedRoses Burpies
Heavy Tactiek lekkerrrr
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 28.5
wonderbaarlijk Schieten matig
goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer geeft de bal voor. Bouy speelt de bal door. Daar is Schuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cirulli met een harde bal richting middenveld. Cairo is nu in balbezit. Cairo geeft een hoge lob. Schuman is nu in balbezit. Schuman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Schuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers is nu in balbezit. Schuman geeft de bal voor. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 1:0

13e minuut.
Kishna rent richting de bal. Kishna geeft een hoge lob. Schuman kopt de bal weg. Schuman is nu in balbezit. Schuman schiet op doel. De bal raakt de paal. Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 2:0

18e minuut.
Trọng Trí is nu in balbezit. Trọng Trí geeft een lange en hoge pass. Schepers kopt de bal weg. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel. Cirulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 3:0

19e minuut.
Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schuman de bal. Schuman schiet op doel. Cirulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 4:0

19e minuut.
Cirus speelt de bal door. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cirulli trapt de bal weg van het doel. Cairo speelt de bal door. Schuman is nu in balbezit. Schuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 5:0

21e minuut.
Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy passt de bal met de wreef. Ganchegui heeft problemen om de bal te vangen. Schuman rent richting de bal. Schuman schiet op doel. Cirulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Melgar de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Schuman onderschept slim de pass. Schuman passt de bal met de wreef. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Schepers speelt de bal door. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin geeft een lange en hoge pass. Schuman springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Schepers rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin passt de bal in één keer door. Schuman rent richting de bal. Schuman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cairo met een sublieme pass. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin passt de bal met de wreef. Schuman is nu in balbezit. Schuman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Loovens heeft problemen om de bal te vangen. Loovens passt de bal met de wreef. Majaru is nu in balbezit. Schuman onderschept slim de pass. Schuman draait met de bal, schiet en ... Cirulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin onderschept slim de pass. Leeuwin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 6:0

33e minuut.
Trọng Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Trí geeft een lange en hoge pass. Kalteren kopt de bal weg. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cairo passt de bal in één keer door. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin passt de bal in één keer door. Schuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cirulli trapt de bal weg van het doel. Daar is Joneѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuman is nu in balbezit. Schuman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dióssy kopt de bal weg. Alberts heeft problemen om de bal te vangen. Cairo speelt de bal door. Schuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Joneѕ probeert naar een medespeler te passen. Cairo probeert naar een medespeler te passen. Schuman is nu in balbezit. Schuman haalt uit met een fantastische trap. Cirulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 7:0

44e minuut.
Majaru geeft de bal voor. Inworp. Bouy met een snelle inworp. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon of the RedRoses 14%, Burpies 86%.
Dragon of the RedRoses - Burpies 7:0

49e minuut.
Loovens speelt de bal door. Cozma is nu in balbezit. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Melgar speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Majaru rent richting de bal. Leeuwin onderschept slim de pass. Schuman is nu in balbezit. Schuman haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leeuwin heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 8:0

56e minuut.
Joneѕ probeert naar een medespeler te passen. Bouy is nu in balbezit. Bouy met een sublieme pass. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cirulli met een harde bal richting middenveld. Dióssy kopt de bal weg. Kalteren speelt de bal door. Daar is Leeuwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Cirulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schuman is nu in balbezit. Schuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 9:0

62e minuut.
Schepers geeft een hoge lob. Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens speelt de bal door. Daar is Schuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 10:0

66e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Bouy rent richting de bal. Bouy geeft de bal voor. Schuman maakt een snoekduik en kopt de bal. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 11:0

69e minuut.
Bouy rent richting de bal. Bouy passt de bal zonder na te denken. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 12:0

72e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Schuman onderschept slim de pass. Schepers is nu in balbezit. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Schuman is nu in balbezit. Schuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 13:0

72e minuut.
Cirus met een sublieme pass. Daar is Dióssy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Cairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairo passt de bal in één keer door. Schuman is nu in balbezit. Schuman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Leeuwin de bal. Majaru rent richting de bal. Leeuwin onderschept slim de pass. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 14:0

76e minuut.
Leeuwin onderschept slim de pass. Bouy rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Cirulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bulhosa rent richting de bal. Schuman verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schuman raakt geblesseerd tijdens het duel. Leeuwin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bouy neemt de hoekschop. Daar is Leeuwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin passt de bal zonder na te denken. Bulhosa probeert naar een medespeler te passen. Schuman rent richting de bal. Schuman schiet op doel. Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schepers is nu in balbezit. Cirulli speelt de bal door. Cairo kopt de bal weg. Schuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cairo speelt de bal door. Bouy speelt de bal door. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kalteren rent richting de bal. Cairo rent richting de bal. Cairo speelt de bal door. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Majaru geeft een lange en hoge pass. Alberts kopt de bal weg. Kalteren is nu in balbezit. Kalteren geeft de bal voor. Schuman kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 15:0

90e minuut.
Melgar onderschept slim de pass. Iloniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Melgar de bal. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon of the RedRoses - Burpies 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon of the RedRoses 12%, Burpies 88%.
Dragon of the RedRoses - Burpies 16:0