Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC f.c jufré
N 4lat2w2 prueba Tactiek Daaaaaaaale dale
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Ulrich is nu in balbezit. Kocsárdi begaat een overtreding. Ulrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cazenave zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weijl springt en kopt de bal. Koblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 1:0

8e minuut.
Cazenave passt de bal zonder na te denken. García Cintado rent richting de bal. Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl haalt uit met een fantastische trap. Koblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 2:0

9e minuut.
Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Ulrich geeft de bal voor. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich met een sublieme pass. Weijl is nu in balbezit. Weijl draait met de bal, schiet en ... Koblak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 3:0

23e minuut.
García Cintado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocsárdi de bal. Weijl is nu in balbezit. Weijl haalt uit met een fantastische trap. Koblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 4:0

24e minuut.
Cabuto rent richting de bal. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave geeft een hoge lob. Weijl rent richting de bal. Weijl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Cabuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabuto met een snelle inworp. Wybicki geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cazenave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsárdi begaat een overtreding. Ulrich raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazenave zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weijl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 5:0

44e minuut.
Cabuto geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Vreven met een sublieme pass. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ulrich geeft een hoge lob. Overmeire kopt de bal weg. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijl rent richting de bal. Weijl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 30%, f.c jufré 70%.
Jereatrico FC - f.c jufré 5:0

48e minuut.
Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Cicchese is nu in balbezit. Cicchese geeft een lange en hoge pass. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl haalt uit met een fantastische trap. Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ulrich geeft een lange en hoge pass. Overmeire kopt de bal weg. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 6:0

56e minuut.
Ulrich speelt de bal door. Daar is Weijl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijl met een sublieme pass. Overmeire bereikt de bal nog maar net als eerste. Overmeire haalt uit met een fantastische trap. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cicchese met een sublieme pass. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Cintado de bal. Weijl rent richting de bal. Weijl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kocsárdi speelt de bal door. Wybicki probeert naar een medespeler te passen. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vreven passt de bal zonder na te denken. Overmeire probeert naar een medespeler te passen. Weijl is nu in balbezit. Weijl schiet op doel. Koblak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kocsárdi geeft een hoge lob. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicchese begaat een overtreding. Cicchese krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Overmeire onderschept slim de pass. Overmeire passt de bal met de wreef. Dallos met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich geeft een hoge lob. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 7:0

85e minuut.
Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Cicchese is nu in balbezit. Cicchese geeft een hoge lob. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma geeft een lange en hoge pass. Weijl is nu in balbezit. Weijl haalt uit met een fantastische trap. Koblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - f.c jufré 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 26%, f.c jufré 74%.
Jereatrico FC - f.c jufré 8:0