Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acmilan1998 la guarnel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luengas met een snelle inworp. Vivar is nu in balbezit. Vivar schiet op doel. Laverde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acmilan1998 - la guarnel 1:0

6e minuut.
Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar onderschept slim de pass. Vivar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acmilan1998 - la guarnel 2:0

20e minuut.
Arias Cardona is nu in balbezit. Arias Cardona probeert naar een medespeler te passen. Ráquira is nu in balbezit. Foronda verovert de bal door een tackle van achteren. Foronda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Manjarrés passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hortúa de bal. Hortúa passt de bal in één keer door. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acmilan1998 - la guarnel 3:0

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sequeda niet meer kan verder spelen. Buitrago komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hortúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal verovert de bal door een tackle van achteren. Arias Cardona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visbal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Visbal wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Foronda rent richting de bal. Lombana is nu in balbezit. Foronda onderschept slim de pass. Visbal rent richting de bal. Visbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acmilan1998 - la guarnel 3:1

44e minuut.
Quiroga met een sublieme pass. Celis rent richting de bal. Celis passt de bal met de wreef. Vivar rent richting de bal. Vivar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acmilan1998 45%, la guarnel 55%.
Acmilan1998 - la guarnel 3:1

69e minuut.
Restrepo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plazas met de inworp. Visbal is nu in balbezit. Visbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luengas met een snelle inworp. Lombana controleert de bal met de borst. Lombana geeft een lange en hoge pass. Quiroga rent richting de bal. Quiroga schiet op doel. Laverde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acmilan1998 59%, la guarnel 41%.
Acmilan1998 - la guarnel 3:1