Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JACARAÍPE ES ST JULIA-ES
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Domingos trapt de bal weg van het doel. Civelek kopt de bal weg. Luria is nu in balbezit. Rimba onderschept slim de pass. Rimba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anjinho zal de hoekschop nemen. da Costa Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:1

14e minuut.
Falco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piva de bal. Piva speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... da Costa Ferreira bokst de bal weg.

18e minuut.
Skut probeert naar een medespeler te passen. Civelek kopt de bal weg. Bellande heeft problemen om de bal te vangen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Lituano met de inworp. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola rent richting de bal. Espinola schiet op doel. Skut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lituano zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Falco verovert de bal door een tackle van achteren. Falco geeft de bal voor. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:2

33e minuut.
Daar is Falco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Possato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimba verovert de bal door een tackle van achteren. Rimba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pilia is nu in balbezit. Pilia passt de bal zonder na te denken. Civelek rent richting de bal. Łącki is nu in balbezit. Łącki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:3

39e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Domingos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rimba de bal. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel. da Costa Ferreira bokst de bal weg.

43e minuut.
Sousândrade heeft problemen om de bal te vangen. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva speelt de bal door. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:4

44e minuut.
Garcia passt de bal met de wreef. Daar is Luria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACARAÍPE ES 71%, ST JULIA-ES 29%.
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:4

46e minuut.
Piva rent richting de bal. Piva met een sublieme pass. Łącki is nu in balbezit. Civelek rent richting de bal. Civelek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Luria de bal. Rimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Civelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Elas de bal. Luria is nu in balbezit. Rimba onderschept slim de pass. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. da Costa Ferreira bokst de bal weg. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pilia met een sublieme pass. Rimba rent richting de bal. Rimba geeft de bal voor. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:6

59e minuut.
Bellande geeft een hoge lob. Inworp. Anjinho met een snelle inworp. Rimba heeft problemen om de bal te vangen. Rimba geeft de bal voor. da Costa Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łącki is nu in balbezit. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Luria is nu in balbezit. Luria geeft een hoge lob. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Piva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Civelek de bal. Rimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimba draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal aan de voet te houden. da Costa Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Piva probeert naar een medespeler te passen. Łącki is nu in balbezit. Łącki passt de bal in één keer door. Daar is Civelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Possato trapt de bal weg van het doel. Rimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimba geeft de bal voor. Łącki is nu in balbezit. Łącki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rimba verovert de bal door een tackle van achteren. Rimba probeert naar een medespeler te passen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... da Costa Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:8

78e minuut.
Possato bereikt de bal nog maar net als eerste. Possato geeft een lange en hoge pass. Lituano kopt de bal weg. Daar is Rimba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva speelt de bal door. Rimba rent richting de bal. Rimba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kyritsis speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek rent richting de bal. Piva probeert naar een medespeler te passen. Rimba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:9

86e minuut.
Pilia rent richting de bal. Luria onderschept slim de pass. Luria met een sublieme pass. Rimba is nu in balbezit. Rimba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JACARAÍPE ES 82%, ST JULIA-ES 18%.
JACARAÍPE ES - ST JULIA-ES 0:9