Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdão de Rondonia Romelandia F.C
Normal Tactiek 123
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 30.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaroto haalt uit met een fantastische trap. Ronaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strugarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:0

12e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs passt de bal zonder na te denken. Rogacz probeert naar een medespeler te passen. Alderici rent richting de bal. Alderici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirri is nu in balbezit. Pirri draait met de bal, schiet en ... Perebaldino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:1

16e minuut.
Fazzio geeft een lange en hoge pass. Urs probeert naar een medespeler te passen. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Alderici is nu in balbezit. Alderici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Alderici kopt de bal weg. Inha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pirri is nu in balbezit. Pirri probeert naar een medespeler te passen. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderici rent richting de bal. Alderici haalt uit met een fantastische trap. Perebaldino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Futscher geeft de bal voor. Argelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs begaat een overtreding. Urs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdão de Rondonia 40%, Romelandia F.C 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:1

61e minuut.
Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inha is nu in balbezit. Urs is nu in balbezit. Pirri is nu in balbezit. Pirri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Chiriţă kopt de bal weg. Urs geeft een lange en hoge pass. Pirri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Perebaldino met een harde bal richting middenveld. Urs kopt de bal weg. Alderici is nu in balbezit. Alderici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chiriţă rent richting de bal. Cirolini begaat een overtreding. Chiriţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiriţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri onderschept slim de pass. Pirri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:2

87e minuut.
Alderici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cirolini rent richting de bal. Alderici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdão de Rondonia 43%, Romelandia F.C 57%.
Verdão de Rondonia - Romelandia F.C 1:3