Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEVERLOST The BlackCats
davide3 Tactiek bada al buo bis
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten formidable
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Pimbó speelt de bal door. Marquinhos rent richting de bal. Mądrzejewski is nu in balbezit. Marquinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - The BlackCats 0:1

14e minuut.
Forrai geeft de bal voor. Ziobrowski rent richting de bal. Ziobrowski passt de bal met de wreef. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kabrna geeft een hoge lob. Musiał kopt de bal weg. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Floin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - The BlackCats 0:2

18e minuut.
Novačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kämpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpf geeft een hoge lob. Forrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Việt Phương geeft de bal voor. Spinazzi kopt de bal weg. Marquinhos controleert de bal met de borst. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Floin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Spinazzi is nu in balbezit. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ... Floin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Marquinhos is nu in balbezit. Pimbó is nu in balbezit. Marquinhos rent richting de bal. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kämpf passt de bal in één keer door. Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe passt de bal in één keer door. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - The BlackCats 0:3

32e minuut.
Novačić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimbó passt de bal met de wreef. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Machethe heeft problemen om de bal te vangen. Marquinhos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machethe. Marquinhos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pimbó wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kämpf geeft een hoge lob. Žito is nu in balbezit. Enculescu speelt de bal door. Kämpf rent richting de bal. Kämpf draait met de bal, schiet en ... Vlastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEVERLOST 57%, The BlackCats 43%.
NEVERLOST - The BlackCats 0:3

47e minuut.
Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Crowe rent richting de bal. Crowe geeft een lange en hoge pass. Floin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ziobrowski rent richting de bal. Forrai onderschept slim de pass. Ziobrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Ziobrowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe probeert naar een medespeler te passen. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap. Floin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - The BlackCats 0:4

62e minuut.
Crowe met een sublieme pass. Musiał heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fermani. Fermani krijgt een gele kaart. Musiał raakt geblesseerd tijdens het duel. Musiał komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vlastos met een harde bal richting middenveld. Pimbó rent richting de bal. Pimbó passt de bal met de wreef. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Spinazzi rent richting de bal. Spinazzi probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Floin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEVERLOST - The BlackCats 0:5

83e minuut.
Spinazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oravec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEVERLOST 66%, The BlackCats 34%.
NEVERLOST - The BlackCats 0:5