Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-11 18:12
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Fire Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
FC BLUE EYES WHITE DRAGON The BlackCats
8 Tactiek bada al buo bis
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 34.4
redelijk Schieten matig
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Kärner rent richting de bal. Kärner probeert naar een medespeler te passen. Porcaro is nu in balbezit. Porcaro geeft een lange en hoge pass. Dolci Gavini springt en kopt de bal. Ohman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Lázi is nu in balbezit. Lázi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Falkenfelder de bal. Dolci Gavini rent richting de bal. Dolci Gavini draait met de bal, schiet en ... Ohman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Turba geeft een hoge lob. Kärner geeft de bal voor. Lázi rent richting de bal. Lázi draait met de bal, schiet en ... Ohman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 1:0

22e minuut.
Kabel probeert naar een medespeler te passen. Porcaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcaro passt de bal in één keer door. Dolci Gavini is nu in balbezit. Dolci Gavini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kärner is nu in balbezit. Kärner geeft een hoge lob. Falkenfelder heeft problemen om de bal te vangen. Dolci Gavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolci Gavini schiet op doel. Ohman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Buszka geeft een lange en hoge pass. Claudini rent richting de bal. Claudini passt de bal zonder na te denken. Porcaro is nu in balbezit. Porcaro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BLUE EYES WHITE DRAGON 23%, The BlackCats 77%.
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 1:0

48e minuut.
Porcaro rent richting de bal. Porcaro geeft een lange en hoge pass. Lázi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dolci Gavini rent richting de bal. Dolci Gavini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 2:0

49e minuut.
Buszka is nu in balbezit. Dolci Gavini onderschept slim de pass. Dolci Gavini speelt de bal door. Porcaro is nu in balbezit. Porcaro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kabel is nu in balbezit. Kabel geeft een hoge lob. Buszka probeert de bal aan de voet te houden. Porcaro rent richting de bal. Porcaro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ohman trapt de bal weg. Kabel kopt de bal weg. Lázi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kärner rent richting de bal. Kärner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boyer onderschept slim de pass. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Lázi is nu in balbezit. Lázi haalt uit met een fantastische trap. Ohman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 3:0

70e minuut.
Porcaro rent richting de bal. Porcaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campbell de bal. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 4:0

74e minuut.
Le Goff geeft de bal voor. Lázi kopt de bal weg. Kärner met een sublieme pass. Dolci Gavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolci Gavini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BLUE EYES WHITE DRAGON 30%, The BlackCats 70%.
FC BLUE EYES WHITE DRAGON - The BlackCats 4:0