Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia Livorno
extreme Tactiek disperazione
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
44 gemiddelde waardering 62.8
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi is nu in balbezit. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni rent richting de bal. Balatoni geeft een hoge lob. Lodeweges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Roekito probeert naar een medespeler te passen. Spitaleri rent richting de bal. Spitaleri speelt de bal door. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Inworp. Balatoni met een snelle inworp. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Roekito geeft een hoge lob. Hovannisyan kopt de bal weg. Szocska heeft problemen om de bal te vangen. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:1

10e minuut.
Cunnan kopt de bal weg. Yacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaleri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spitaleri krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Landi is nu in balbezit. Hovannisyan rent richting de bal. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska schiet op doel. Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Landi de bal. Roekito met een sublieme pass. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:3

19e minuut.
Balatoni kopt de bal weg. Feliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Balatoni verovert de bal door een tackle van achteren. Balatoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szocska de bal. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:4

24e minuut.
Balatoni speelt de bal door. Landi probeert naar een medespeler te passen. Szocska is nu in balbezit. Szocska schiet op doel. Lodeweges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:5

26e minuut.
Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi is nu in balbezit. Landi passt de bal zonder na te denken. Szocska rent richting de bal. Szocska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lodeweges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:6

29e minuut.
Daar is Cunnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunnan met een sublieme pass. Spitaleri met een sublieme pass. Szocska rent richting de bal. Szocska haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balatoni rent richting de bal. Balatoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:7

31e minuut.
Hovannisyan passt de bal in één keer door. Roekito is nu in balbezit. Roekito geeft de bal voor. Szocska rent richting de bal. Szocska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roekito met een sublieme pass. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi is nu in balbezit. Spitaleri rent richting de bal. Spitaleri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Spitaleri probeert de bal met de borst te controleren. Spitaleri passt de bal in één keer door. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska schiet op doel. Lodeweges probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Landi rent richting de bal. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:8

42e minuut.
Landi rent richting de bal. Landi passt de bal zonder na te denken. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:9

44e minuut.
Corrias met een sublieme pass. Balatoni is nu in balbezit. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 71%, Livorno 29%.
A.S. Ticinia - Livorno 0:9

46e minuut.
Nalikowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Roekito geeft een hoge lob. Hovannisyan kopt de bal weg. Szocska is nu in balbezit. Szocska schiet op doel. Lodeweges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:10

49e minuut.
Roekito bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekito speelt de bal door. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:11

51e minuut.
Urrutia passt de bal met de wreef. Nalikowski rent richting de bal. Fimose rent richting de bal. Nalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nalikowski draait met de bal, schiet en ... Goritsas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Roekito rent richting de bal. Roekito speelt de bal door. Hovannisyan rent richting de bal. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Wijas kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitaleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landi rent richting de bal. Landi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:12

58e minuut.
da Silva Paz rent richting de bal. Balatoni met een sublieme pass. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:13

59e minuut.
Roekito rent richting de bal. Roekito passt de bal met de wreef. Landi is nu in balbezit. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi geeft de bal voor. Klungelig pakt Corrias de bal. Szocska rent richting de bal. Szocska geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Spitaleri de bal. Spitaleri passt de bal in één keer door. Szocska is nu in balbezit. Szocska schiet op doel. Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:14

67e minuut.
Roekito met een snelle inworp. Spitaleri rent richting de bal. Spitaleri probeert naar een medespeler te passen. Szocska rent richting de bal. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lodeweges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yacques met een sublieme pass. Spitaleri controleert de bal met de borst. Spitaleri geeft een lange en hoge pass. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska schiet op doel. Lodeweges bokst de bal weg.

71e minuut.
Balatoni met een sublieme pass. Feliz speelt de bal door. Yacques rent richting de bal. Yacques geeft de bal voor. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen. Roekito is nu in balbezit. Roekito passt de bal met de wreef. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Lodeweges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balatoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hovannisyan controleert de bal met de borst. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Corrias is nu in balbezit. Landi onderschept slim de pass. Landi passt de bal in één keer door. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:15

79e minuut.
Balatoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wijas de bal. Szocska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:16

79e minuut.
Szocska rent richting de bal. Szocska passt de bal met de wreef. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:17

81e minuut.
Girard verovert de bal door een tackle van achteren. Girard geeft een lange en hoge pass. Szocska is nu in balbezit. Spitaleri geeft een hoge lob. Hovannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lodeweges bokst de bal weg.

85e minuut.
Nalikowski controleert de bal met de borst. Roekito met een sublieme pass. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard passt de bal met de wreef. Landi is nu in balbezit. Landi draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:18

90e minuut.
Roekito is nu in balbezit. Roekito passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grabarkiewicz de bal. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Feliz de bal. Szocska rent richting de bal. Szocska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Livorno 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 70%, Livorno 30%.
A.S. Ticinia - Livorno 0:19