Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Lech Poznań_2 KS Grajcarek Szczawnica
KKS Tactiek no. 4
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


23e minuut.
Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek geeft een hoge lob. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco geeft de bal voor. Echevarría krijgt zijn hoofd ertegen. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Brajewski met een sublieme pass. Lakat probeert naar een medespeler te passen. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría draait met de bal, schiet en ... Cârlan bokst de bal weg. Untamala rent richting de bal. Untamala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:1

33e minuut.
Carani onderschept slim de pass. Carani speelt de bal door. Echevarría rent richting de bal. Echevarría haalt uit met een fantastische trap. Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:2

36e minuut.
Lakat passt de bal zonder na te denken. Carani is nu in balbezit. Carani met een sublieme pass. Echevarría is nu in balbezit. Echevarría schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cârlan met een harde bal richting middenveld. Wojtoń kopt de bal weg. Lakat kan de bal niet met de borst controleren. Lakat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wojtoń controleert de bal met de borst. Carani rent richting de bal. Wojtoń begaat een overtreding. Wojtoń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Lech Poznań_2 58%, KS Grajcarek Szczawnica 42%.
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:2

48e minuut.
Yurtkulu geeft een lange en hoge pass. Wojtoń probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carani geeft de bal voor. Untamala kopt de bal weg. Echevarría rent richting de bal. Echevarría schiet op doel. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Untamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Diener verovert de bal door een tackle van achteren. Carani verovert de bal door een tackle van achteren. Carani haalt uit met een fantastische trap. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carani is nu in balbezit. Carani geeft een hoge lob. Untamala rent richting de bal. Untamala draait met de bal, schiet en ... Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honegger komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Carani verovert de bal door een tackle van achteren. Carani geeft een hoge lob. Daar is Untamala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Untamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Untamala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:4

68e minuut.
Carani geeft een lange en hoge pass. Untamala kopt de bal weg. Echevarría rent richting de bal. Echevarría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:5

74e minuut.
Lakat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carani probeert naar een medespeler te passen. Untamala is nu in balbezit. Untamala schiet op doel. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Drągowski komt het veld opgelopen. Brzęczek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Greco passt de bal met de wreef. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Meretei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meretei krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakat passt de bal in één keer door. Carani probeert naar een medespeler te passen. Echevarría rent richting de bal. Echevarría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:6

81e minuut.
Moncorvo speelt de bal door. Daron probeert naar een medespeler te passen. Drągowski is nu in balbezit. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yurtkulu is nu in balbezit. Untamala verovert de bal door een tackle van achteren. Untamala probeert naar een medespeler te passen. Carani is nu in balbezit. Carani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:7

90e minuut.
Carani rent richting de bal. Carani passt de bal in één keer door. Untamala is nu in balbezit. Untamala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Lech Poznań_2 59%, KS Grajcarek Szczawnica 41%.
_Lech Poznań_2 - KS Grajcarek Szczawnica 0:8