Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITILIVI X Victoria Skarszew
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.1
redelijk Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
matig Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Mur rent richting de bal. Könyves verovert de bal door een tackle van achteren. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves verovert de bal door een tackle van achteren. Könyves draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Ziemniak geeft de bal voor. Inworp. Achmistrowicz-Wachmistrowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gorzkowicz de bal. Gorzkowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mydło verovert de bal door een tackle van achteren. Mydło probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak probeert naar een medespeler te passen. Könyves is nu in balbezit. Könyves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stefański is nu in balbezit. Stefański passt de bal met de wreef. Gorzkowicz geeft een hoge lob. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Könyves is nu in balbezit. Mur rent richting de bal. Mur geeft een hoge lob. Könyves rent richting de bal. Könyves draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mydło rent richting de bal. Mydło geeft een lange en hoge pass. Poskrobko is nu in balbezit. Könyves onderschept slim de pass. Könyves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITILIVI X 49%, Victoria Skarszew 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TITILIVI X - Victoria Skarszew 0:0

48e minuut.
Poskrobko geeft een lange en hoge pass. Pešta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešta geeft een hoge lob. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITILIVI X - Victoria Skarszew 0:1

58e minuut.
Legart rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mur ... Strafschop! Legart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Legart neemt de penalty, wat een uithaal! Ziarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TITILIVI X - Victoria Skarszew 1:1

66e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojda onderschept slim de pass. Wojda probeert naar een medespeler te passen. Könyves probeert de bal met de borst te controleren. Könyves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bond probeert de bal met de borst te controleren. Bond geeft de bal voor. Klungelig pakt Poskrobko de bal. Legart is nu in balbezit. Legart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Mydło kopt de bal weg. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves schiet op doel. Ziarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITILIVI X - Victoria Skarszew 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITILIVI X 26%, Victoria Skarszew 74%.
TITILIVI X - Victoria Skarszew 2:1