Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torinoclub40 Pancerny Rower
4331 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Bärtl met een sublieme pass. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski begaat een overtreding. Carrasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Bärtl wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ribbeck rent richting de bal. Ribbeck met een sublieme pass. Strzałkowski rent richting de bal. Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer geeft de bal voor. Joński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Stojan geeft een hoge lob. Inworp. Ribbeck met de inworp. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Joński met een harde bal richting middenveld. Wartalski kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bärtl is nu in balbezit. Bärtl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stojan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 1:0

29e minuut.
Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałkowski is nu in balbezit. Cvelfer onderschept slim de pass. Cvelfer haalt uit met een fantastische trap. Joński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 2:0

30e minuut.
Nowiński is nu in balbezit. Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 3:0

33e minuut.
Nanek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wartalski met een snelle inworp. Bärtl is nu in balbezit. Bärtl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wartalski is nu in balbezit. Wartalski passt de bal zonder na te denken. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer haalt uit met een fantastische trap. Joński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 4:0

38e minuut.
Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärtl onderschept slim de pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel. Nanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Jankowiak begaat een overtreding. Jankowiak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wanczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wartalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bärtl rent richting de bal. Bärtl geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torinoclub40 25%, Pancerny Rower 75%.
torinoclub40 - Pancerny Rower 5:0

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wartalski neemt de hoekschop. Ribbeck rent richting de bal. Ribbeck draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ribbeck met de inworp. Cvelfer is nu in balbezit. Cvelfer geeft een hoge lob. Bärtl heeft problemen om de bal te vangen. Bärtl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stojan heeft problemen om de bal te vangen. Cvelfer rent richting de bal. Ribbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbeck geeft een lange en hoge pass. Joński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 6:0

68e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Rędzina met een sublieme pass. Daar is Stojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Joński speelt de bal door. Wartalski kopt de bal weg. Wanczyk heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ribbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbeck met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbeck is nu in balbezit. Ribbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribbeck neemt de hoekschop. Joński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 7:0

79e minuut.
Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nanek de bal. Bärtl is nu in balbezit. Bärtl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - Pancerny Rower 8:0

83e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer passt de bal in één keer door. Bärtl rent richting de bal. Bärtl haalt uit met een fantastische trap. Joński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandanda verovert de bal door een tackle van achteren. Mandanda geeft een lange en hoge pass. Cvelfer rent richting de bal. Cvelfer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ribbeck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bärtl is nu in balbezit. Bärtl passt de bal met de wreef. Joński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torinoclub40 5%, Pancerny Rower 95%.
torinoclub40 - Pancerny Rower 8:0