Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dawdawd Czarni FC
Normal Tactiek 1
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 31.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lewator de bal. Vaško rent richting de bal. Vaško schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft de bal voor. Vaško kopt de bal weg. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lewator probeert naar een medespeler te passen. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško passt de bal in één keer door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Orczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczyk probeert naar een medespeler te passen. Vaško rent richting de bal. Klungelig pakt Judek de bal. Judek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk met een sublieme pass. Czopik is nu in balbezit. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Czarni FC 0:1

29e minuut.
Szwykowski geeft de bal voor. Judek rent richting de bal. Nałęcz speelt de bal door. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. Radziwiłł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tamulski geeft een lange en hoge pass. Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenart geeft de bal voor. Putowski rent richting de bal. Putowski geeft een lange en hoge pass. Radziwiłł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Polczyk passt de bal zonder na te denken. Tamulski rent richting de bal. Tamulski geeft een hoge lob. Daar is Judek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk geeft een hoge lob. Daar is Dziwny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Putowski geeft een lange en hoge pass. Judek rent richting de bal. Lenart onderschept slim de pass. Lewator onderschept slim de pass. Lewator schiet op doel. Radziwiłł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 70%, Czarni FC 30%.
dawdawd - Czarni FC 0:1

51e minuut.
Pieńkoś passt de bal in één keer door. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. Radziwiłł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Czarni FC 0:2

54e minuut.
Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewator is nu in balbezit. Lewator passt de bal zonder na te denken. Vaško rent richting de bal. Vaško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Czarni FC 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Daleki de bal. Daleki passt de bal zonder na te denken. Remień rent richting de bal. Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Vaško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nałęcz passt de bal met de wreef. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki speelt de bal door. Vaško rent richting de bal. Vaško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Tamulski de bal. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski onderschept slim de pass. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Judek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś passt de bal zonder na te denken. Lenart is nu in balbezit. Vaško onderschept slim de pass. Vaško draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzebicki komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Schindler komt het veld opgelopen. Dazhuang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 73%, Czarni FC 27%.
dawdawd - Czarni FC 0:3