Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKP Korona yassilll;
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gomułka krijgt een gele kaart. Zduniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wlatczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKP Korona - yassilll; 1:0

4e minuut.
Kotecki geeft een hoge lob. Konradowski rent richting de bal. Kuświk verovert de bal door een tackle van achteren. Wlatczyński is nu in balbezit. Wlatczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Wlatczyński de bal. Wlatczyński draait met de bal, schiet en ... Hulewicz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuświk zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKP Korona 36%, yassilll; 64%.
KKP Korona - yassilll; 1:0

51e minuut.
Koryciński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotecki met een snelle inworp. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Konradowski rent richting de bal. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec passt de bal in één keer door. Wlatczyński rent richting de bal. Wlatczyński haalt uit met een fantastische trap. Lutz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec met een sublieme pass. Wlatczyński is nu in balbezit. Wlatczyński haalt uit met een fantastische trap. Lutz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lutz niet meer kan verder spelen. Hudysz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kotecki passt de bal in één keer door. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski geeft de bal voor. Wlatczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Konradowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kraj is nu in balbezit. Gucwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj is nu in balbezit. Kraj draait met de bal, schiet en ... Skalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKP Korona - yassilll; 1:1

78e minuut.
Żewłakow heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec passt de bal met de wreef. Wlatczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlatczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKP Korona 32%, yassilll; 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKP Korona - yassilll; 1:1