Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Sokol Kobeřice Mr.G13cz
Normal Tactiek 1
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Pałasz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Václavek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pałasz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Braška is nu in balbezit. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica speelt de bal door. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Mujica geeft een lange en hoge pass. Daar is Dončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een lange en hoge pass. Pałasz springt en kopt de bal. Moudrý bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Balbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbasi passt de bal in één keer door. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Moudrý probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pałasz rent richting de bal. Pałasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:1

29e minuut.
Piegzik onderschept slim de pass. Piegzik met een sublieme pass. Mujica met een sublieme pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czechowski met een snelle inworp. Jiránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero verovert de bal door een tackle van achteren. Falchero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Braška is nu in balbezit. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica met een sublieme pass. Pałasz rent richting de bal. Pałasz schiet op doel. Moudrý bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:3

44e minuut.
Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik geeft de bal voor. Václavek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Kobeřice 68%, Mr.G13cz 32%.
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:4

47e minuut.
Mujica passt de bal met de wreef. Skácel rent richting de bal. Czechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zuluaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ócsai komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski geeft de bal voor. Dončev kopt de bal weg. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nadal geeft een hoge lob. Czechowski probeert naar een medespeler te passen. Václavek rent richting de bal. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Dončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hýravý is nu in balbezit. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Braška schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Braška krijgt een gele kaart. Gromek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Moudrý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Balbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbasi speelt de bal door. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz schiet op doel. Moudrý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:5

80e minuut.
Jiránek rent richting de bal. Jiránek passt de bal met de wreef. Kraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraus haalt uit met een fantastische trap. Piegzik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Kobeřice 71%, Mr.G13cz 29%.
TJ Sokol Kobeřice - Mr.G13cz 0:5