Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ISTANBULLS MafiaTime.MT
343 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 54.9
zwak Schieten goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kopaev met een sublieme pass. Zalazar rent richting de bal. dos Anjos rent richting de bal. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Lăpădat passt de bal in één keer door. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šuksts trapt de bal weg van het doel. Groenewoud kopt de bal weg. Zalazar probeert de bal aan de voet te houden. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Branecki is nu in balbezit. Branecki passt de bal in één keer door. dos Anjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Assarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Šuksts heeft problemen om de bal te vangen. Kopaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaev passt de bal in één keer door. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Groenewoud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft de bal voor. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Assarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
de Oliveira Serra speelt de bal door. Branecki is nu in balbezit. Branecki probeert naar een medespeler te passen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:1

26e minuut.
Antuzzi met een sublieme pass. Tatomir probeert naar een medespeler te passen. Radunović met een sublieme pass. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Radunović met een sublieme pass. Branecki rent richting de bal. Branecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Assarado niet meer kan verder spelen. Uysal komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Zalazar rent richting de bal. dos Anjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar schiet op doel. Uysal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:2

39e minuut.
Zalazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herout komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISTANBULLS 79%, MafiaTime.MT 21%.
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:2

46e minuut.
Mytnik komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Branecki met de inworp. Kopaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaev geeft de bal voor. Herout springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Töröcsik heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mytnik passt de bal met de wreef. Groenewoud speelt de bal door. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Uysal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:3

60e minuut.
Inworp. Branecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaev rent richting de bal. Kopaev geeft de bal voor. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:4

61e minuut.
Kopaev passt de bal met de wreef. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud probeert naar een medespeler te passen. Herout rent richting de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Groenewoud passt de bal met de wreef. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:5

65e minuut.
Solomon geeft een lange en hoge pass. Phillips rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poimenidis. Poimenidis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Doeltrap. Uysal met een harde bal richting middenveld. Groenewoud kopt de bal weg. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tatomir onderschept slim de pass. Tatomir geeft een lange en hoge pass. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... Uysal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:6

75e minuut.
Kopaev speelt de bal door. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat passt de bal met de wreef. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Groenewoud met de inworp. Radunović geeft een hoge lob. dos Anjos probeert de bal met de borst te controleren. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:7

87e minuut.
Groenewoud kopt de bal weg. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat is nu in balbezit. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISTANBULLS 81%, MafiaTime.MT 19%.
ISTANBULLS - MafiaTime.MT 0:7