Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-18 18:08
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Associazione Calcio Milan 1899 Téglás
ricinus Tactiek ujtakk
31% Balbezit 69%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 42
tragic Schieten solid
hopeless Passen good
tragic Verdedigen adequate


1e minuut.
Galarza onderschept slim de pass. Galarza passt de bal zonder na te denken. Duhamel rent richting de bal. Duhamel geeft de bal voor. Galarza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Guntara passt de bal in één keer door. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csapó passt de bal in één keer door. Erdős heeft problemen om de bal te vangen. Csapó geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:1

10e minuut.
Vinent is nu in balbezit. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős passt de bal met de wreef. Galarza rent richting de bal. Galarza haalt uit met een fantastische trap. Salhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duhamel zal de hoekschop nemen. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős is nu in balbezit. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Salhi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:2

17e minuut.
Csapó passt de bal in één keer door. Guntara speelt de bal door. Klungelig pakt Galarza de bal. Galarza haalt uit met een fantastische trap. Salhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Janiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza passt de bal met de wreef. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Gyetvai de bal. Galarza rent richting de bal. Galarza passt de bal in één keer door. Erdős rent richting de bal. Erdős haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gyetvai speelt de bal door. Guntara probeert naar een medespeler te passen. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős draait met de bal, schiet en ... Galarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Guntara speelt de bal door. Csapó is nu in balbezit. Csapó probeert naar een medespeler te passen. Guntara geeft de bal voor. Galarza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Medalik speelt de bal door. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doubiotis is nu in balbezit. Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Erdős is nu in balbezit. Erdős schiet op doel. Salhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galarza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:3

32e minuut.
Vinent rent richting de bal. Csapó onderschept slim de pass. Csapó geeft de bal voor. Galarza rent richting de bal. Galarza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guntara speelt de bal door. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai passt de bal in één keer door. Erdős is nu in balbezit. Erdős draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai met een sublieme pass. Galarza is nu in balbezit. Galarza schiet op doel. Salhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:4

42e minuut.
Carralero geeft een hoge lob. Medalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Janiak de bal. Galarza rent richting de bal. Galarza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Janiak geeft een hoge lob. Inworp. Duhamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galarza is nu in balbezit. Galarza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Duhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhamel geeft een hoge lob. Galarza rent richting de bal. Galarza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 90%, Téglás 10%.
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:4

46e minuut.
Gyetvai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Natsch de bal onder controle te krijgen. Galarza rent richting de bal. Galarza draait met de bal, schiet en ... Salhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:5

48e minuut.
Medalik probeert naar een medespeler te passen. Duhamel rent richting de bal. Duhamel speelt de bal door. Daar is Erdős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdős haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Csapó geeft een lange en hoge pass. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guntara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guntara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Duhamel heeft problemen om de bal te vangen. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai passt de bal met de wreef. Galarza rent richting de bal. Galarza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai speelt de bal door. Csapó geeft een lange en hoge pass. Galarza is nu in balbezit. Galarza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:6

57e minuut.
Duhamel rent richting de bal. Duhamel geeft een lange en hoge pass. Csapó geeft een lange en hoge pass. Galarza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Csapó speelt de bal door. Erdős is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pachulski ... Strafschop! Pachulski krijgt een gele kaart. Erdős is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galarza neemt zijn aanloop. Salhi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:7

65e minuut.
Csapó met de inworp. Guntara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntara met een sublieme pass. Gyetvai geeft een hoge lob. Carralero heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is García Salgueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guntara rent richting de bal. Guntara geeft een hoge lob. Csapó is nu in balbezit. Csapó haalt uit met een fantastische trap. Salhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Erdős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdős draait met de bal, schiet en ... Salhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:8

70e minuut.
Duhamel heeft problemen om de bal te vangen. Gyetvai speelt de bal door. Carralero rent richting de bal. Galarza onderschept slim de pass. Galarza draait met de bal, schiet en ... Salhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Duhamel met een snelle inworp. Galarza rent richting de bal. Galarza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Natsch de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Loko rent richting de bal. Loko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pachulski de bal. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Natsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdős is nu in balbezit. Erdős passt de bal in één keer door. Daar is Galarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarza schiet op doel. Salhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza schiet op doel. Salhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:9

89e minuut.
Natsch is nu in balbezit. Galarza onderschept slim de pass. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Salhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 90%, Téglás 10%.
Associazione Calcio Milan 1899 - Téglás 0:10