Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abreu internacional de puerto la cruz
bayern Tactiek 442
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Żytomirski passt de bal met de wreef. van Meir is nu in balbezit. Statu is nu in balbezit. van Meir onderschept slim de pass. van Meir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vracaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zbíral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. van Meir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt van Meir de bal. Lorenzini is nu in balbezit. van Meir onderschept slim de pass. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj draait met de bal, schiet en ... Maza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - internacional de puerto la cruz 1:0

16e minuut.
Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj onderschept slim de pass. Vracaj passt de bal met de wreef. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zbíral controleert de bal met de borst. Mirijevski is nu in balbezit. Met opzet legt Ponce zijn tegenspeler op de grond. Ponce krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vracaj heeft problemen om de bal te vangen. Vracaj passt de bal zonder na te denken. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ... Maza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - internacional de puerto la cruz 2:0

28e minuut.
Vracaj rent richting de bal. Vracaj passt de bal met de wreef. Żytomirski geeft de bal voor. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Taverna bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żytomirski probeert naar een medespeler te passen. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 40%, internacional de puerto la cruz 60%.
abreu - internacional de puerto la cruz 2:0

49e minuut.
Mustalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj verovert de bal door een tackle van achteren. Rygorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rygorowicz krijgt een gele kaart. Vracaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alarcón komt het veld opgelopen. Carrilero González komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maza speelt de bal door. Bedin kopt de bal weg. Żytomirski speelt de bal door. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - internacional de puerto la cruz 3:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. George komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vracaj is nu in balbezit. Carrilero González is nu in balbezit. Vracaj rent richting de bal. Carrilero González rent richting de bal. Carrilero González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Gato komt het veld opgelopen.

73e minuut.
van Ommen passt de bal met de wreef. Carrilero González bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrilero González onderschept slim de pass. Carrilero González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Impagasoglou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 49%, internacional de puerto la cruz 51%.
abreu - internacional de puerto la cruz 3:0