Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Arad 2015 Daisy
victorie_att Tactiek Daisy
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.1 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vintilă de bal. Sawala rent richting de bal. Sawala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kınay passt de bal in één keer door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu geeft de bal voor. Sawala is nu in balbezit. Sawala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gładysiak met een sublieme pass. Găleşanu kopt de bal weg. Kınay probeert de bal aan de voet te houden. Cristea is nu in balbezit. Cristea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal met de wreef. Pleşan rent richting de bal. Pleşan geeft de bal voor. Kınay kopt de bal weg. Sahkole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zimelli geeft een hoge lob. Kınay kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Vintilă zijn tegenspeler op de grond. Vintilă krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Găleşanu met een snelle inworp. Jackowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ielcean. Ielcean krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Cristea is nu in balbezit. Cristea haalt uit met een fantastische trap. Gładysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Inworp. Găleşanu met een snelle inworp. Jackowski is nu in balbezit. Cristea verovert de bal door een tackle van achteren. Cristea schiet op doel. Gładysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sawala kopt de bal weg. Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Arad 2015 - Daisy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Arad 2015 45%, Daisy 55%.
Fc Arad 2015 - Daisy 1:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă met een snelle inworp. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea onderschept slim de pass. Cristea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Arad 2015 - Daisy 2:0

68e minuut.
Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Bulatović heeft problemen om de bal te vangen. Cristea begaat een overtreding. Bulatović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bulatović kan niet meer verder spelen.

86e minuut.
Kınay passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Arad 2015 36%, Daisy 64%.
Fc Arad 2015 - Daisy 2:0