Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1º de Marzo FC KaliFC
1 Tactiek KaliQuiereCopa
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 57.8
average Schieten solid
weak Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli geeft een hoge lob. Robledo kopt de bal weg. Holgard rent richting de bal. Holgard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jämtin met een snelle inworp. Daar is Bergamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergamelli geeft een lange en hoge pass. Holgard krijgt zijn hoofd ertegen. Bieczyński bokst de bal weg.

7e minuut.
Zaracho probeert naar een medespeler te passen. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Burlan rent richting de bal. Burlan met een sublieme pass. Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz onderschept slim de pass. Pilarz geeft de bal voor. Borri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zaracho is nu in balbezit. Zaracho geeft de bal voor. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - KaliFC 0:1

15e minuut.
Zarza geeft een hoge lob. Holgard rent richting de bal. Corbu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Corbu krijgt een gele kaart. Holgard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Holgard kan niet meer verder spelen. Cattebeke komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Jolay met een sublieme pass. Tenholtern is nu in balbezit. Tenholtern passt de bal in één keer door. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz schiet op doel. Borri bokst de bal weg.

19e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Zaracho speelt de bal door. Cattebeke heeft problemen om de bal te vangen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke passt de bal in één keer door. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. Corbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - KaliFC 0:2

31e minuut.
Möhlmann geeft een lange en hoge pass. Bergamelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Bajor de bal. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajor begaat een overtreding. Bajor krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jolay passt de bal met de wreef. Zaracho is nu in balbezit. Zaracho passt de bal zonder na te denken. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Bieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1º de Marzo FC 57%, KaliFC 43%.
1º de Marzo FC - KaliFC 0:2

49e minuut.
Woroniecki heeft problemen om de bal te vangen. Jolay rent richting de bal. Pilarz begaat een overtreding. Pilarz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Zarza de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu is nu in balbezit. Jolay begaat een overtreding. Pangraţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mihalcea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bergamelli kopt de bal weg. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Möhlmann onderschept slim de pass. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Möhlmann geeft een lange en hoge pass. Woroniecki kan de bal niet met de borst controleren. Chapelle probeert naar een medespeler te passen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke geeft de bal voor. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo schiet op doel. Bieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

76e minuut.
Woroniecki passt de bal zonder na te denken. Zaracho is nu in balbezit. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Möhlmann probeert de bal aan de voet te houden. Bieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenholtern rent richting de bal. Tenholtern passt de bal zonder na te denken. Bajor geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Zaracho de bal. Zaracho geeft een hoge lob. Cattebeke kopt de bal weg. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bieczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - KaliFC 0:3

84e minuut.
Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho onderschept slim de pass. Zaracho passt de bal met de wreef. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolay probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. Bieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - KaliFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1º de Marzo FC 69%, KaliFC 31%.
1º de Marzo FC - KaliFC 0:4