Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HACKERFC Agua Mala FC
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Leslie bereikt de bal nog maar net als eerste. Leslie passt de bal met de wreef. Cunhaporanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunhaporanga draait met de bal, schiet en ... Tuñas probeert de bal aan de voet te houden. Santiesteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atlak is nu in balbezit. Atlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 1:0

9e minuut.
Doeltrap. Santiesteban trapt de bal weg van het doel. Hänzi kopt de bal weg. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak schiet op doel. Santiesteban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Hänzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal met de wreef. Cunhaporanga rent richting de bal. Cunhaporanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hänzi rent richting de bal. Atlak rent richting de bal. Atlak passt de bal met de wreef. Nzati rent richting de bal. Nzati speelt de bal door. Santiesteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cunhaporanga rent richting de bal. Zaldívar is nu in balbezit. Hänzi verovert de bal door een tackle van achteren. Cunhaporanga is nu in balbezit. Cunhaporanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 2:0

34e minuut.
Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tuñas de bal. Cunhaporanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunhaporanga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 3:0

34e minuut.
Pupo met een sublieme pass. Carmenate heeft problemen om de bal te vangen. Atlak is nu in balbezit. Atlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 4:0

36e minuut.
Carmenate met een sublieme pass. Pupo is nu in balbezit. Cunhaporanga onderschept slim de pass. Atlak is nu in balbezit. Atlak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cunhaporanga rent richting de bal. Cunhaporanga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HACKERFC 20%, Agua Mala FC 80%.
HACKERFC - Agua Mala FC 4:0

46e minuut.
Hammes komt het veld opgelopen. Pszczoła komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Carmenate met een sublieme pass. Nzati is nu in balbezit. Nzati passt de bal met de wreef. Atlak rent richting de bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Álvarez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kurtlu is nu in balbezit. Kurtlu passt de bal met de wreef. Nzati is nu in balbezit. Nzati geeft een hoge lob. Cunhaporanga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Cunhaporanga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leslie de bal. Leslie passt de bal in één keer door. Cunhaporanga rent richting de bal. Cunhaporanga passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Janoško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janoško geeft de bal voor. Cunhaporanga springt en kopt de bal. Santiesteban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 5:0

64e minuut.
Ulacia met de inworp. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati probeert naar een medespeler te passen. Cunhaporanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunhaporanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nzati heeft problemen om de bal te vangen. Nzati geeft een hoge lob. Cunhaporanga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ulacia geeft een lange en hoge pass. Christiaens kopt de bal weg. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammes rent richting de bal. Hammes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoško onderschept slim de pass. Janoško geeft de bal voor. Santiesteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Leslie speelt de bal door. Cunhaporanga rent richting de bal. Cunhaporanga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuñas de bal onder controle te krijgen. Santiesteban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 6:0

87e minuut.
Hammes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pupo. Hammes raakt geblesseerd tijdens het duel. Christiaens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cunhaporanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunhaporanga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HACKERFC - Agua Mala FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HACKERFC 20%, Agua Mala FC 80%.
HACKERFC - Agua Mala FC 7:0