Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Misr
WhatDidYouPlay Tactiek misr2
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
El-Iraqi is nu in balbezit. Uk-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Uk-Byung speelt de bal door. Joon geeft een hoge lob. Chan-Lee krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Misr 1:0

6e minuut.
Abdul-Sabur onderschept slim de pass. Abdul-Sabur geeft een lange en hoge pass. Elkhateib bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateib draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Misr 1:1

18e minuut.
Won-Li heeft problemen om de bal te vangen. El-Iraqi is nu in balbezit. Ling-Bum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Bum krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung passt de bal met de wreef. Joon met een sublieme pass. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Joon is nu in balbezit. Joon speelt de bal door. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung geeft een hoge lob. Chan-Lee krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Uk-Byung passt de bal met de wreef. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ling-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Razim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hwan-Lo heeft problemen om de bal te vangen. Hwan speelt de bal door. Joon rent richting de bal. Joon geeft een lange en hoge pass. Ling-Park springt en kopt de bal. Abdul-Razim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
El-Khashshab speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Uk-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uk-Byung geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft een hoge lob. Hussein controleert de bal met de borst. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park schiet op doel. Abdul-Razim bokst de bal weg. Chan-Lee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwan-Ying komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ling-Bum met een sublieme pass. Hwan met een sublieme pass. Joon is nu in balbezit. Joon geeft een hoge lob. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen. Abdul-Razim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 33%, Misr 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - Misr 1:1

57e minuut.
Abdul-Razim speelt de bal door. Elkhateib kopt de bal weg. El-Iraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amgad rent richting de bal. Amgad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Hwan speelt de bal door. Joon is nu in balbezit. Joon passt de bal zonder na te denken. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon passt de bal zonder na te denken. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... El-Khashshab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hwan neemt de hoekschop. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lo-Kwoo geeft de bal voor. Ling-Park kopt de bal weg. Makin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Abdul-Razim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zuhair probeert naar een medespeler te passen. Ghazella rent richting de bal. Ghazella passt de bal met de wreef. Amgad rent richting de bal. Amgad haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 35%, Misr 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - Misr 1:1