Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lindos Kickers CHROBRY_1946
N 3-1-4-2 Tactiek S-Fl-L
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Herzig rent richting de bal. Herzig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halter met een snelle inworp. Noverraz geeft een hoge lob. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:1

9e minuut.
Frauchiger rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Abächerli probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Bot bokst de bal weg. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:2

11e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Busquets rent richting de bal. Busquets met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lanz rent richting de bal. Lanz probeert naar een medespeler te passen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. Bot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:3

13e minuut.
Ceccaroni met een sublieme pass. Frauchiger rent richting de bal. Rouvenaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rouvenaz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Bot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:4

16e minuut.
Young rent richting de bal. Young met een sublieme pass. Busquets met een sublieme pass. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach schiet op doel. Bot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pini verovert de bal door een tackle van achteren. Pini passt de bal zonder na te denken. Marmet is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Busquets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inworp. Pini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets geeft een hoge lob. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach haalt uit met een fantastische trap. Bot bokst de bal weg. Klungelig pakt Schaf de bal. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Graber probeert de bal aan de voet te houden. Bot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Michel rent richting de bal. Young begaat een overtreding. Michel raakt geblesseerd tijdens het duel. Andreoli met een snel genomen vrije trap. Michel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Halter rent richting de bal. Halter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frauchiger de bal. Frauchiger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Andreoli kan de bal niet met de borst controleren. Busquets met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Bot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Noverraz passt de bal in één keer door. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Abächerli geeft een lange en hoge pass. Bach is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Andreoli ... Strafschop! Andreoli krijgt een gele kaart. Bach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bach zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 62%, CHROBRY_1946 38%.
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:5

48e minuut.
Bach speelt de bal door. Busquets rent richting de bal. Busquets met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:6

50e minuut.
Bach is nu in balbezit. Bach met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... Bot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

51e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Halter is nu in balbezit. Met opzet legt Bierli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bierli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bierli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Abächerli speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:7

59e minuut.
Young geeft een hoge lob. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets met een sublieme pass. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Bot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Busquets geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schaf kopt de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Herzig rent richting de bal. Herzig geeft de bal voor. Klungelig pakt Graber de bal. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ceccaroni rent richting de bal. Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis met een sublieme pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Bot bokst de bal weg.

67e minuut.
Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini geeft de bal voor. Abächerli rent richting de bal. Abächerli geeft de bal voor. Marmet heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Busquets zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bach de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lanz probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Bot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 73%, CHROBRY_1946 27%.
Lindos Kickers - CHROBRY_1946 0:7