Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KuajasTeam Dabuten´s
Autobús Tactiek Dabuten´s
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 26.9
average Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Pias geeft de bal voor. do Salqueiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivas de bal. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Maciaszczyk onderschept slim de pass. Maciaszczyk geeft de bal voor. Adamczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Quang is nu in balbezit. Hoàng Quang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ujdur probeert naar een medespeler te passen. Young rent richting de bal. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Young onderschept slim de pass. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn verovert de bal door een tackle van achteren. van Rijn met een sublieme pass. Brandner rent richting de bal. Brandner draait met de bal, schiet en ... Suárez González bokst de bal weg.

26e minuut.
Ujdur met een sublieme pass. Brandner probeert naar een medespeler te passen. do Salqueiro probeert naar een medespeler te passen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Suárez González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek geeft een hoge lob. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - Dabuten´s 1:0

39e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ujdur met de inworp. Brandner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuajasTeam 40%, Dabuten´s 60%.
KuajasTeam - Dabuten´s 1:0

52e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. Suárez González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Beuckert verovert de bal door een tackle van achteren. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ... Suárez González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zambrano rent richting de bal. do Salqueiro onderschept slim de pass. do Salqueiro geeft een lange en hoge pass. Brandner rent richting de bal. Brandner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - Dabuten´s 2:0

63e minuut.
Inworp. Zambrano met een snelle inworp. van Rijn geeft de bal voor. Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Suárez González maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Davids rent richting de bal. Davids probeert naar een medespeler te passen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. Suárez González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - Dabuten´s 3:0

83e minuut.
Ujdur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt do Salqueiro de bal. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro onderschept slim de pass. do Salqueiro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Young rent richting de bal. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - Dabuten´s 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuajasTeam 23%, Dabuten´s 77%.
KuajasTeam - Dabuten´s 4:0