Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Hrádek FC Štítné
Filip Tactiek 442-5 a
50% Balbezit 50%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Le Bihan rent richting de bal. Santos speelt de bal door. Bronaut speelt de bal door. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giglia met een sublieme pass. Bronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronaut passt de bal zonder na te denken. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - FC Štítné 0:1

15e minuut.
Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski geeft de bal voor. De Tomaso heeft problemen om de bal te vangen. Langer onderschept slim de pass. Langer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De Tomaso kopt de bal weg. Gralak rent richting de bal. Gralak passt de bal in één keer door. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Giglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Savov met een sublieme pass. Le Bihan is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft een hoge lob. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Daar is Hangiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choltkoš is nu in balbezit. Lubomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Giglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Langer is nu in balbezit. Cioban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langer raakt geblesseerd tijdens het duel. Santos wilt de vrije trap nemen. Choltkoš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - FC Štítné 0:2

45e minuut.
Bronaut met een snelle inworp. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... De Tomaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Hrádek 85%, FC Štítné 15%.
Spartak Hrádek - FC Štítné 0:2

48e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft de bal voor. Lód kan de bal niet met de borst controleren. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Choltkoš rent richting de bal. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel geeft een hoge lob. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel. Giglia bokst de bal weg. Lubomirski rent richting de bal. Paal! Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lubomirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Savov onderschept slim de pass. Savov passt de bal in één keer door. Kováts probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Le Bihan rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Lód probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langer is nu in balbezit. Langer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bruckner kopt de bal weg. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni met een sublieme pass. Savov is nu in balbezit. Savov passt de bal in één keer door. Paal!

77e minuut.
Cioban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vejvoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Giglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. Giglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - FC Štítné 0:3

82e minuut.
Hangiel rent richting de bal. Hangiel passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Lubomirski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Hrádek 71%, FC Štítné 29%.
Spartak Hrádek - FC Štítné 0:3