Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Štítné Spartak Hrádek
442-5 a Tactiek Filip
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap passt de bal in één keer door. Kováts probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... Iavaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Paolantoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carau komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos probeert naar een medespeler te passen. Bronaut is nu in balbezit. Bronaut geeft een hoge lob. Lubomirski springt en kopt de bal. Iavaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Langer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Spartak Hrádek 1:0

32e minuut.
Langer kopt de bal weg. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubomirski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lubomirski kan niet meer verder spelen. Semico komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cioban geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Langer de bal onder controle te krijgen. Gralak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak geeft de bal voor. Semico krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dismas met de inworp. Hangiel speelt de bal door. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico schiet op doel. Iavaroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Spartak Hrádek 2:0

39e minuut.
Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico onderschept slim de pass. Semico schiet op doel. De Tomaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iavaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Spartak Hrádek 3:0

41e minuut.
Gralak rent richting de bal. Choltkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choltkoš passt de bal zonder na te denken. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jürgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico verovert de bal door een tackle van achteren. Semico probeert naar een medespeler te passen. Langer is nu in balbezit. Langer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Spartak Hrádek 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 35%, Spartak Hrádek 65%.
FC Štítné - Spartak Hrádek 4:0

51e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Langer kopt de bal weg. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Spartak Hrádek 5:0

76e minuut.
Le Bihan is nu in balbezit. Matsuura onderschept slim de pass. Matsuura geeft een hoge lob. Langer is nu in balbezit. Langer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Matsuura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baniček komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 38%, Spartak Hrádek 62%.
FC Štítné - Spartak Hrádek 5:0