Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Mokrá Hora Bobici Brnaci
UZAVRETA OBRANA Tactiek 442new
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 35.9
very good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Klungelig pakt Trajdal de bal. Honus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barcelona probeert de bal met de borst te controleren. Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa speelt de bal door. Čumpelík rent richting de bal. Čumpelík haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Altınapa onderschept slim de pass. Altınapa met een sublieme pass. Čumpelík is nu in balbezit. Čumpelík schiet op doel. Bartoszewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altınapa de bal. Engels is nu in balbezit. Engels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carbonaro passt de bal in één keer door. Mergiu heeft problemen om de bal te vangen. Ninis rent richting de bal. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Holík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Čumpelík is nu in balbezit. Bartoszewicz geeft een hoge lob. Engels kopt de bal weg. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Engels is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Bobici Brnaci 1:0

26e minuut.
Honus heeft problemen om de bal te vangen. Engels rent richting de bal. Gorącawoda begaat een overtreding. Gorącawoda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kupecký heeft problemen om de bal te vangen. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa begaat een overtreding. Engels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mergiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mergiu passt de bal met de wreef. Riceputi rent richting de bal. Ubaldo rent richting de bal. Ubaldo geeft de bal voor. Engels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Bobici Brnaci 2:0

40e minuut.
Militaru geeft de bal voor. Holík probeert naar een medespeler te passen. Militaru kopt de bal weg. Barcelona rent richting de bal. Barcelona draait met de bal, schiet en ... Holík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 42%, Bobici Brnaci 58%.
TJ Mokrá Hora - Bobici Brnaci 2:0

46e minuut.
Barcelona passt de bal in één keer door. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru met een sublieme pass. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Negrizzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Negrizzolo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trajdal met een snelle inworp. Honus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Bartík komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kordalski speelt de bal door. Ubaldo is nu in balbezit. Ubaldo passt de bal in één keer door. Barcelona rent richting de bal. Barcelona schiet op doel. Holík bokst de bal weg.

67e minuut.
Ubaldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kordalski de bal. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona draait met de bal, schiet en ... Holík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Negrizzolo speelt de bal door. Ninis is nu in balbezit. Ninis geeft een hoge lob. Honus rent richting de bal. Honus haalt uit met een fantastische trap. Bojčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Carbonaro speelt de bal door. Ubaldo is nu in balbezit. Ubaldo passt de bal in één keer door. Barcelona rent richting de bal. Barcelona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 53%, Bobici Brnaci 47%.
TJ Mokrá Hora - Bobici Brnaci 2:0