Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Štítné TJ Mokrá Hora
442-5 a Tactiek UZAVRETA OBRANA
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Matsuura kopt de bal weg. Gralak geeft de bal voor. Langer kopt de bal weg. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko bokst de bal weg. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 1:0

9e minuut.
Daar is Ubaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer is nu in balbezit. Langer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 2:0

14e minuut.
Matsuura rent richting de bal. Matsuura geeft een hoge lob. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 3:0

14e minuut.
Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubomirski. Mergiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negrizzolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Engels rent richting de bal. Engels draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bronaut onderschept slim de pass. Bronaut speelt de bal door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer draait met de bal, schiet en ... Shtan`ko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gralak passt de bal zonder na te denken. Negrizzolo rent richting de bal. Negrizzolo geeft een hoge lob. Carbonaro is nu in balbezit. Carbonaro probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gralak met een sublieme pass. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel passt de bal met de wreef. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 4:0

22e minuut.
Carbonaro passt de bal met de wreef. Negrizzolo is nu in balbezit. Lubomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Lubomirski geeft een hoge lob. Langer springt en kopt de bal. Shtan`ko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gašparin verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Langer kopt de bal weg. Gašparin kan de bal niet met de borst controleren. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... Shtan`ko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 5:0

28e minuut.
Vejvoda met de inworp. Hangiel rent richting de bal. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Langer heeft problemen om de bal te vangen. Langer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gašparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewicz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 6:0

41e minuut.
Bruckner geeft een hoge lob. Langer kopt de bal weg. Lubomirski probeert de bal aan de voet te houden. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... Shtan`ko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 27%, TJ Mokrá Hora 73%.
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 7:0

50e minuut.
Bronaut met een snelle inworp. Klungelig pakt Gralak de bal. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel. Shtan`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 8:0

51e minuut.
Negrizzolo rent richting de bal. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski met een sublieme pass. Langer is nu in balbezit. Langer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel speelt de bal door. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski schiet op doel. Shtan`ko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 9:0

64e minuut.
Gašparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gašparin geeft de bal voor. Bruckner geeft de bal voor. Langer is nu in balbezit. Langer schiet op doel. Shtan`ko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 10:0

65e minuut.
Engels met een sublieme pass. Barcelona rent richting de bal. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Langer haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 11:0

68e minuut.
Santos speelt de bal door. Gralak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski schiet op doel. Shtan`ko bokst de bal weg.

70e minuut.
Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz geeft de bal voor. Kováts kopt de bal weg. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Hangiel de bal onder controle te krijgen. Langer is nu in balbezit. Langer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lubomirski kan de bal niet met de borst controleren. Lubomirski met een sublieme pass. Gašparin heeft problemen om de bal te vangen. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kováts is nu in balbezit. Kováts passt de bal zonder na te denken. Langer met een sublieme pass. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bartoszewicz geeft een lange en hoge pass. Bronaut kopt de bal weg. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 23%, TJ Mokrá Hora 77%.
FC Štítné - TJ Mokrá Hora 11:0