Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Štítné Bobici Brnaci
442-5 a Tactiek 442new
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 33.6
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronaut met de inworp. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski schiet op doel. Holík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 1:0

6e minuut.
Kordalski geeft een lange en hoge pass. Bronaut is nu in balbezit. Bronaut geeft de bal voor. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hangiel passt de bal zonder na te denken. Bronaut rent richting de bal. Bronaut geeft een hoge lob. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bronaut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bronaut is nu in balbezit. Bronaut passt de bal met de wreef. Hangiel probeert naar een medespeler te passen. Langer is nu in balbezit. Langer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Langer geeft een lange en hoge pass. Bronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronaut probeert naar een medespeler te passen. Gralak is nu in balbezit. Gralak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski geeft een hoge lob. Langer maakt een snoekduik en kopt de bal. Holík bokst de bal weg. Daar is Kupecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 2:0

33e minuut.
Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel met een sublieme pass. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Holík trapt de bal weg van het doel. Gralak kopt de bal weg. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. Holík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 3:0

37e minuut.
Vejvoda geeft een hoge lob. Bronaut is nu in balbezit. Bronaut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lubomirski de bal. Lubomirski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lubomirski is nu in balbezit. Kordalski rent richting de bal. Kordalski passt de bal zonder na te denken. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 25%, Bobici Brnaci 75%.
FC Štítné - Bobici Brnaci 3:0

47e minuut.
Bronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronaut geeft de bal voor. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 4:0

49e minuut.
Gralak speelt de bal door. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski probeert naar een medespeler te passen. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 5:0

51e minuut.
Bronaut rent richting de bal. Bronaut geeft de bal voor. Hangiel is nu in balbezit. Langer is nu in balbezit. Langer haalt uit met een fantastische trap. Holík bokst de bal weg. Lubomirski rent richting de bal. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel. Holík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak verovert de bal door een tackle van achteren. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Hangiel rent richting de bal. Hangiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Trajdal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gorącawoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman met een sublieme pass. Čumpelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čumpelík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Holík trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santos de bal onder controle te krijgen. Gralak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Kordalski de bal. Langer rent richting de bal. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Čumpelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckner verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckner geeft een lange en hoge pass. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Štítné - Bobici Brnaci 6:0

88e minuut.
Hangiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft de bal voor. Lubomirski springt en kopt de bal. Holík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hangiel is nu in balbezit. Hangiel geeft de bal voor. Lubomirski kopt de bal weg. Langer rent richting de bal. Langer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Štítné 25%, Bobici Brnaci 75%.
FC Štítné - Bobici Brnaci 6:0