Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSG 1879 CHROBRY_1946
20083 Tactiek S-Fl-L
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bach is nu in balbezit. Rouvenaz speelt de bal door. Vitale rent richting de bal. Vitale geeft de bal voor. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitale speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Prlainović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rouvenaz geeft de bal voor. Ackermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Botezatu geeft de bal voor. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manea rent richting de bal. Manea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 1:0

24e minuut.
Bierli probeert naar een medespeler te passen. Abächerli rent richting de bal. Joostberends legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joostberends krijgt een gele kaart. Abächerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bach neemt de penalty, wat een uithaal! Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ackermann is nu in balbezit. Met opzet legt Busquets zijn tegenspeler op de grond. Busquets krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rouvenaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joostberends met een snelle inworp. Saarniluoma is nu in balbezit. Saarniluoma passt de bal in één keer door. Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu probeert naar een medespeler te passen. Manea is nu in balbezit. Manea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach passt de bal zonder na te denken. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Prlainović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 58%, CHROBRY_1946 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 1:1

48e minuut.
Jahilo geeft de bal voor. Daar is Fərzəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitale met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 1:2

66e minuut.
Busquets geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Prlainović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 1:3

67e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft de bal voor. Šidlo is nu in balbezit. Abächerli verovert de bal door een tackle van achteren. Abächerli schiet op doel. Prlainović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Saarniluoma geeft de bal voor. Manea heeft problemen om de bal te vangen. Kambler is nu in balbezit. Kambler schiet op doel. Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 2:3

78e minuut.
Vitale passt de bal zonder na te denken. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Joostberends probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cordera heeft problemen om de bal te vangen. Cordera passt de bal met de wreef. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Prlainović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 2:4

84e minuut.
Klungelig pakt Kambler de bal. Abächerli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kambler. Abächerli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abächerli kan niet meer verder spelen. Bühlmann komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Doeltrap. Theiler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 58%, CHROBRY_1946 42%.
FCSG 1879 - CHROBRY_1946 2:4