Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 phänomenales fallibles Spiel
S-Fl-L Tactiek Ares ++-- bm*
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
68.6 gemiddelde waardering 70.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Flammer kopt de bal weg. Virransaari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kounadis. Virransaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peterelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Çayır bokst de bal weg.

6e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Abächerli passt de bal met de wreef. Bührer geeft een hoge lob. Virransaari springt en kopt de bal. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 0:1

12e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 1:1

13e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Bigalis probeert de bal met de borst te controleren. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peterelli passt de bal in één keer door. Flammer probeert naar een medespeler te passen. Habas is nu in balbezit. Habas draait met de bal, schiet en ... Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 1:2

31e minuut.
Bierli probeert naar een medespeler te passen. Vitale met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammer rent richting de bal. Flammer probeert naar een medespeler te passen. Virransaari rent richting de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 47%, phänomenales fallibles Spiel 53%.
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 1:2

46e minuut.
del Oso komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bührer passt de bal met de wreef. Peterelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterelli passt de bal in één keer door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Peterelli is nu in balbezit. Peterelli geeft een hoge lob. del Oso rent richting de bal. del Oso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 1:3

50e minuut.
Bierli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rettore komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Bartalini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 2:3

56e minuut.
Rettore geeft de bal voor. Abächerli speelt de bal door. Rouvenaz probeert de bal aan de voet te houden. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. Bartalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Çayır trapt de bal weg van het doel. Bigalis kopt de bal weg. Flammer probeert naar een medespeler te passen. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Busquets rent richting de bal. Vračević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vračević krijgt een gele kaart.

66e minuut.
del Oso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Freiherr komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Theiler komt het veld opgelopen. Ahlioptas komt het veld opgelopen. Bühlmann komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kapturek kopt de bal weg. Freiherr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abächerli. Freiherr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freiherr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 2:4

72e minuut.
Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 3:4

74e minuut.
Virransaari kopt de bal weg. Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettore geeft een hoge lob. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Bartalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ahlioptas passt de bal zonder na te denken. Cordera onderschept slim de pass. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oso schiet op doel. Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 3:5

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahlioptas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Young geeft de bal voor. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler geeft een hoge lob. Bartalini bokst de bal weg.

88e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft de bal voor. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel. Bartalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 54%, phänomenales fallibles Spiel 46%.
CHROBRY_1946 - phänomenales fallibles Spiel 4:5