Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paseadores Gex
Atún Tactiek tercera d
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.7 gemiddelde waardering 32
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Ramut is nu in balbezit. Urquia onderschept slim de pass. Urquia geeft een hoge lob. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Żemojtel trapt de bal weg. Urquia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palonek de bal onder controle te krijgen. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Żemojtel bokst de bal weg.

8e minuut.
Morel passt de bal zonder na te denken. Arismendi rent richting de bal. Arismendi passt de bal zonder na te denken. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak geeft de bal voor. Śleszyński probeert de bal met de borst te controleren. Fustagno rent richting de bal. Fustagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia passt de bal met de wreef. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Azəri de bal. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 50%, Gex 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paseadores - Gex 0:0

54e minuut.
Agăt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arismendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Gex 1:0

65e minuut.
Živković probeert naar een medespeler te passen. Urquia rent richting de bal. Urquia met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. Żemojtel bokst de bal weg.

68e minuut.
Palonek onderschept slim de pass. Morel is nu in balbezit. Morel geeft de bal voor. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Gex 2:0

73e minuut.
Arismendi onderschept slim de pass. Arismendi geeft een hoge lob. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Żemojtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Gex 3:0

75e minuut.
Patyak speelt de bal door. Azəri rent richting de bal. Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Arismendi rent richting de bal. Inworp. Arismendi met een snelle inworp. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een hoge lob. Flamenguista probeert de bal aan de voet te houden. Fustagno rent richting de bal. Fustagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 53%, Gex 47%.
Paseadores - Gex 3:0