Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco C.D PISCO ELQUI
Entrenamiento Tactiek Dat Ass
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.5 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


17e minuut.
Raican speelt de bal door. Camiroaga heeft problemen om de bal te vangen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla verovert de bal door een tackle van achteren. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sroka is nu in balbezit. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Busoiu is nu in balbezit. Busoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Purcărea met een snelle inworp. Raican is nu in balbezit. Raican met een sublieme pass. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - C.D PISCO ELQUI 0:1

26e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Sroka rent richting de bal. Met opzet legt Banaticla zijn tegenspeler op de grond. Banaticla krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Raican passt de bal in één keer door. Busoiu rent richting de bal. Busoiu geeft een lange en hoge pass. Banaticla rent richting de bal. Banaticla draait met de bal, schiet en ... De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Raican controleert de bal met de borst. Cardoso rent richting de bal. Cardoso met een sublieme pass. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - C.D PISCO ELQUI 0:2

42e minuut.
Daar is Sroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Daar is Busoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busoiu haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 66%, C.D PISCO ELQUI 34%.
Provincial Ranco - C.D PISCO ELQUI 0:2

51e minuut.
Lednický is nu in balbezit. Lednický geeft een hoge lob. Palomera kopt de bal weg. Daar is Banaticla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raican is nu in balbezit. Palomera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palomera krijgt een gele kaart. Raican raakt geblesseerd tijdens het duel. Purcărea komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Camiroaga speelt de bal door. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu geeft een lange en hoge pass. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla schiet op doel. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Purcărea passt de bal zonder na te denken. Raican rent richting de bal. Warner is nu in balbezit. Raican onderschept slim de pass. Raican geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Busoiu heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea rent richting de bal. Busoiu is nu in balbezit. Busoiu draait met de bal, schiet en ... De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - C.D PISCO ELQUI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 63%, C.D PISCO ELQUI 37%.
Provincial Ranco - C.D PISCO ELQUI 0:3