Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D PISCO ELQUI Provincial Ranco
Dat Ass Tactiek Entrenamiento
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 31.3
goed Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea speelt de bal door. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi geeft een hoge lob. Terraza verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Japón kopt de bal weg. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi passt de bal in één keer door. Ilev is nu in balbezit. Ilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Japón probeert naar een medespeler te passen. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu onderschept slim de pass. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dopita is nu in balbezit. Vaahtera maakt een afschuwelijke overtreding. Dopita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lednický met een snel genomen vrije trap. Terraza kopt de bal weg. Banaticla rent richting de bal. Banaticla geeft een lange en hoge pass. Ilev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Purcărea passt de bal zonder na te denken. Campisano is nu in balbezit. Campisano geeft een hoge lob. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Donoso geeft een hoge lob. Pilalis rent richting de bal. Pilalis probeert naar een medespeler te passen. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Campisano probeert naar een medespeler te passen. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla met een sublieme pass. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Campisano probeert naar een medespeler te passen. Terraza rent richting de bal. Ilev onderschept slim de pass. Ilev schiet op doel. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D PISCO ELQUI - Provincial Ranco 1:0

40e minuut.
Bianchi passt de bal in één keer door. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev onderschept slim de pass. Ilev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 42%, Provincial Ranco 58%.
C.D PISCO ELQUI - Provincial Ranco 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Parada de bal. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki speelt de bal door. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D PISCO ELQUI - Provincial Ranco 2:0

49e minuut.
Campisano probeert naar een medespeler te passen. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso maakt een afschuwelijke overtreding. Donoso krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pilalis met een sublieme pass. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Banaticla rent richting de bal. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Horta met een sublieme pass. Klungelig pakt Wrocki de bal. Campisano speelt de bal door. Ilev is nu in balbezit. Ilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Campisano is nu in balbezit. Campisano probeert naar een medespeler te passen. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla geeft een hoge lob. Ilev krijgt zijn hoofd ertegen. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 37%, Provincial Ranco 63%.
C.D PISCO ELQUI - Provincial Ranco 2:0